Η Ναόμι Οσάκα είναι πλέον το νέο πρόσωπο της Victoria’s Secret.
Η σταρ του τένις και τέσσερις φορές νικήτρια του Grand Slam θα είναι μέρος του VS Collective, το οποίο είναι η νέα πρωτοβουλία της μάρκας που αναδεικνύει τις ιστορίες γυναικών από κάθε υπόβαθρο.

«Αφού έμαθα και κατανόησα το όραμα της VS για το Collective, εμπνεύστηκα να συμμετάσχω σε αυτές τις καταπληκτικές γυναίκες», μοιράστηκε η Osaka με το WWD. «Θυμάμαι ότι μπήκα στα καταστήματα της [Victoria’s Secret] όταν ήμουν παιδί και αναρωτιόμουν γιατί καμία από τις γυναίκες στον τοίχο δεν έμοιαζε με εμένα. Τώρα, ως συλλογικότητα, μπορούμε να εμπνεύσουμε την επόμενη γενιά από όλα τα διαφορετικά υπόβαθρα, τους πολιτισμούς και τα μεγέθη. Αυτό αντιπροσωπεύει την πρόοδο για μένα».

Ναόμι Οσάκα: Θετική ενέργεια 

Η Οσάκα μαζί με τα μοντέλα Paloma Elsesser, Valentina Sampaio και Hailey Bieber, καθώς και τις αθλήτριες Megan Rapinoe, Eileen Gu και άλλες.

Η Janie Schaffer, επικεφαλής σχεδιασμού της Victoria’s Secret, δήλωσε ότι η Οσάκα ήταν μια «φυσική επιλογή» για την πρωτοβουλία. «Αποπνέει τόσο θετική ενέργεια και συνεχίζει να εμπνέει τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο με το θάρρος, την αποφασιστικότητα και την ειλικρίνειά της. Είναι τιμή μας που συνεργαζόμαστε με τη Naomi για να συμβάλουμε στην προώθηση θετικών αλλαγών», δήλωσε η Schaffer.

Για το πρώτο της έργο, η Osaka συμμετέχει ως guest star στο podcast του VS Voices όπου συζητά την καριέρα της και τι ελπίζει να πετύχει στο VS Collective.

Προανήγγειλε την επιστροφή της η Ναόμι Οσάκα

Το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης είχε κάνει ένα… διάλλειμα από το άθλημα, προκειμένου να επικεντρωθεί στην ψυχική της υγεία μετά την σοκαριστική αποχώρησή της στον τρίτο γύρο στο US Open τον Σεπτέμβριο.

Η τέσσερις φορές θριαμβεύτρια σε Grand Slam βρισκόταν εκτός φόρμας από τότε που αποχώρησε από το Γαλλικό Όπεν τον Μάιο, μετά από μια διαμάχη με τους υπεύθυνους του τουρνουά για την απόφασή της να μποϊκοτάρει τις υποχρεωτικές συνεντεύξεις Τύπου, κάτι που όπως είπε είχε αρνητικό αντίκτυπο στην ψυχική της ευεξία.

Μετά την ήττα της από την Καναδή Λέιλα Φερνάντες στο Flushing Meadows, η Οσάκα είχε δηλώσει ότι δεν ήξερε πότε θα έδινε τον επόμενο αγώνα της.

«Κάπως σκουριασμένη, αλλά νιώθω καλά που επιστρέφω», δημοσίευσε η 24χρονη στο Twitter μαζί με μια φωτογραφία της να χαμογελά και να ακουμπάει στο δίχτυ με τον εξοπλισμό προπόνησης.

«Θέλω πραγματικά να σας ευχαριστήσω όλους για όλα τα ευγενικά μηνύματα, το εκτιμώ πραγματικά», πρόσθεσε