Η Ναόμι Οσάκα κάνει διακοπές στη Μύκονο και ποζάρει σαν… αρχαία Ελληνίδα

Η κορυφαία τενίστρια από την Ιαπωνία, όπως γνωστοποίησε η ίδια με φωτογραφίες στο Instagram, βρίσκεται στη Μύκονο και τη Δήλο και γεμίζει μπαταρίες, ύστερα από μια ιδιαίτερη σεζόν για εκείνη, πιεστική για πολλούς και διάφορους λόγους, όπως και η ίδια έχει κάνει γνωστό, αποφασίζοντας να μη συμμετάσχει σε κάποιους αγώνες λόγω της ψυχολογικής πίεσης που υφίστατο.

Η Ναόμι Οσάκα συνόδεψε τις φωτογραφίες που πόσταρε γράφοντας στη λεζάντα «Ελλάδα», στα ελληνικά, κάνοντας ιδιαίτερα χαρούμενους τους Ελληνες φαν της.

Σημειώνεται πως η άλλοτε Νο.1 τενίστρια στον κόσμο έχει αποφασίσει να κάνει ένα διάλειμμα από τις προπονήσεις της, καθώς ταλαιπωρείται εδώ και αρκετούς μήνες από πρόβλημα στη διαχείριση άγχους.

Oι φωτογραφίες από την Ελλάδα που πόσταρε η Ναόμι Οσάκα

Η Οσάκα πόσταρε φωτογραφίες από τη βόλτα της με σκάφος στο Αιγαίο αλλά και φωτογραφία της από τη Δήλο. Μάλιστα, πόσταρε φωτό σκαρφαλωμένη πάνω σε αρχαία, κάτι που δεν επιτρέπεται αλλά εκείνη προφανώς δεν γνώριζε. Η διεθνής τενίστρια πόσταρε ακόμη μια φωτογραφία από τα σοκάκια της Μυκόνου…

H ελεύθερη πτώση της Νάομι Οσάκα μετά από το AO 2021

Το 2021 ξεκίνησε ιδανικά για την Ναόμι Οσάκα.

Ταξίδεψε στην Αυστραλία ως Νο3 κόσμου και απέκλεισε 2 κατόχους Grand Slam (Ουίλιαμς, Μουγκουρούθα) για να κατακτήσει τo Australian Open για 2η φορά.

Αυτό ήταν το 4ο Grand Slam για την νεαρή Ιαπωνέζα η οποία το καλοκαίρι του 2020 έκανε την “επανάσταση” της και τάχθηκε καθαρά υπέρ των δικαιωμάτων των έγχρωμων και αντέδρασε έντονα για την αστυνομική βία στις ΗΠΑ.

 

Η “πληγή” από το Miami Open

H Ναόμι Οσάκα που είναι ξανά στο Νο2 θα παίξει στο Miami Open ως ένα από τα δυο φαβορί μαζί με την Μπάρτι. Στον προημιτελικό όμως θα πέσει θύμα έκπληξης.

Η Μαρία Σάκκαρη που είναι στο Νο25 θα της πάρει το 1ο σετ με 6-0! Θα την αποκλείσει και θα την … πληγώσει.

«Μπλόκο» στα ΜΜΕ

Η Ναόμι δεν θα τα πάει καλά ούτε στη Ρώμη ούτε και στην Μαδρίτη.

Θα ταξιδέψει στο Παρίσι για το Roland Garros αλλά θα ξεκαθαρίσει πως για να προστατέψει την ψυχική της υγεία δεν θέλει να μιλάει στις συνεντεύξεις Τύπου μετά από τους αγώνες.

Δεν θέλει επαφές με τα ΜΜΕ. Ξεκαθαρίζει ότι δεν το αντέχει όλο αυτό. Να εξηγεί τι δεν πάει καλά μετά από ήττες. Τα 4 Grand Slam βγάζουν κοινή ανακοίνωση και την απειλούν με αποκλεισμό.

Θα αποσυρθεί από το τουρνουά. Θα έχει τους πάντες στο πλευρό της και θα ανοίξει μεγάλο θέμα. Τα Grand Slam κάνουν πίσω.

Η Ναόμι Οσάκα έδωσε …βήμα σε πολλές τενίστριες να μιλήσουν για την σχέση τους με τα ΜΜΕ αλλά και για τα προβλήματα με τα social media.