Η Ναόμι Κάμπελ φέρεται να έχει έρθει πιο κοντά με τον πολυεκατομμυριούχο Σαουδάραβα παραγωγό ταινιών Μοχάμεντ Αλ Τούρκι, καθώς οι δυο τους έχουν θεαθεί σε πολλές εκδηλώσεις μαζί.

Η τελευταία κοινή εμφάνιση του 53χρονου μοντέλου και του 37χρονου Σαουδάραβα πολυεκατομμυριούχο ήταν στα βραβεία BAFTA νωρίτερα αυτό το μήνα, με το ζευγάρι να ποζάρει μαζί στο κόκκινο χαλί. Μάλιστα, σύμφωνα με την Sun, όλο το βράδυ ο ένας ήταν πολύ κοντά στον άλλον.

Φίλοι από το 2021 Ναόμι Κάμπελ και Μοχάμεντ αλ Τούρκι


Βέβαια, η Ναόμι και ο Μοχάμεντ θεωρούνται σταθεροί φίλοι εδώ και αρκετά χρόνια, με τον Σαουδάραβα να μοιράζεται ένα στιγμιότυπο με το διάσημο μοντέλο στο Instagram τον Νοέμβριο του 2021. Τον επόμενο μήνα έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση στο φεστιβάλ κινηματογράφου της Ερυθράς Θάλασσας, πιασμένοι χέρι χέρι.

Έκτοτε, ήταν σταθερά ο ένας στο πλευρό του άλλου σε πολλές εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένου του φεστιβάλ κινηματογράφου των Καννών πέρυσι, της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού το 2022 και το 2023 και πολλών αποκλειστικών πάρτι, όπως το πρόσφατο πάρτι γενεθλίων του Έντουαρντ Ένινφουλ.

Μήπως όμως είναι κάτι παραπάνω πλέον από φίλοι;

Η Sun αναφέρει ότι το ζευγάρι ήρθε ακόμα πιο κοντά πρόσφατα, καθώς η Ναόμι Κάμπελ πέρασε αρκετό χρόνο μαζί του στη Μέση Ανατολή, με το δημοσίευμα να υποστηρίζει ότι υπάρχει «σπίθα» ανάμεσά τους. Όπως δήλωσε μια πηγή στο δημοσίευμα: «Η Ναόμι είναι πολύ επιλεκτική με το με ποιους περνάει χρόνο και έχει έρθει πιο κοντά με τον Μοχάμεντ. Τους ένωσε η αγάπη τους για τη μόδα και την τέχνη και έχουν πολλούς κοινούς φίλους. Η Ναόμι ήταν στο Ντουμπάι μαζί του και φαίνεται να είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Περνούν πολύ χρόνο μαζί και φαίνεται να υπάρχει μια σπίθα μεταξύ τους, ακόμη κι αν πρόκειται για απλή φιλία σε αυτό το σημείο».

Πάντως οι θαυμαστές τους έχουν ζητήσει πολλές φορές από τους δυο τους να είναι μαζί, σχολιάζοντας κάτω από τις φωτογραφίες τους και προβλέποντας πως θα είναι το «επόμενο hot ζευγάρι».

Διαβάστε ακόμη: