Μια φαινομενικά τεταμένη στιγμή είχαν οι Ναόμι Κάμπελ και Άννα Γουίντουρ πριν από την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.

Το 58χρονο μοντέλο τιμήθηκε με το βραβείο Fashion Icon Award στο 17ο ετήσιο Harlem’s Fashion Row Fashion Show & Style Awards την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη.

Το σχόλιο της Άννα Γουίντουρ για την Ναόμι Κάμπελ

Όταν όμως ήρθε η ώρα να την παρουσιάσει η 74χρονη Άννα Γουίντουρ, η εκδότρια της Vogue, είπε: «Παρουσιάζουμε απόψε κάποια που αργεί συχνά» σύμφωνα με ένα βίντεο που κάνει το γύρο του X.

Στη συνέχεια, η Γουίντουρ παρέδωσε το λόγο στην Σαμίρα Νασρ, εκδότρια του Harper’s Bazaar, η οποία και απένειμε το βραβείο στην Ναόμι Κάμπελ. Σύμφωνα με το TMZ, η Γουίντουρ έφυγε νωρίς από την εκδήλωση για να παρακολουθήσει το US Open.

Και η απάντηση του μοντέλου

Η Ναόμι Κάμπελ όμως, δεν άφησε να περάσει έτσι το σχόλιο της Γουίντουρ και στην ευχαριστήρια ομιλία της αναφέρθηκε στη σπόντα για την αργοπορία της. «Θέλω να πω το εξής: Όλα είναι γραφτό να εξελιχθούν με τον τρόπο που θα εξελιχθούν» είπε στο πλήθος. «Δεν ήταν δική μου επιλογή να έχω την άλλη κυρία. Θα προτιμούσα πολύ περισσότερο να έχω αυτήν» είπε το μοντέλο, δείχνοντας τη Νασρ.

Στο βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, το κοινό φαίνεται να επευφημεί την Κάμπελ για το σχόλιό της.

Πάντως, παρά την κριτική της, η Άννα Γουίντουρ ανέφερε επίσης πολλά από τα θετικά χαρακτηριστικά της Κάμπελ στην ομιλία της. Σύμφωνα με το USA Today, είπε ότι το μοντέλο ήταν «τολμηρό, φωτεινό και εντελώς, αναμφισβήτητα ο εαυτός της».

Αντάλλαξαν όμως και μερικές φιλοφρονήσεις

Παράλληλα, πρόσθεσε: «Η Ναόμι είναι ειλικρινά ένας από τους πιο ατρόμητους ανθρώπους που γνωρίζω, μια ιδιότητα που ήταν εμφανής από την αρχή της καριέρας της, όταν άρχισε να λέει την αλήθεια για την ανισότητα και την αδικία. Και αυτό συνέβη σε μια εποχή που δεν ήταν τόσο συνηθισμένο να το κάνει κανείς».

Και συνέχισε, σύμφωνα με το USA Today: «Η γενναιότητα της Ναόμι ωφέλησε ολόκληρη τη βιομηχανία της μόδας. Αν και, μπορώ να σας πω ότι το να είσαι αποδέκτης αυτής της ατρόμητης συμπεριφοράς μπορεί να είναι – ω, τι να πω; Αρκετά συναρπαστικό; Αλλά είναι η ειλικρίνειά της που την κάνει τόσο απίστευτη για να είναι κανείς κοντά της, μια μούσα και έμπνευση για τους σχεδιαστές».

Και η Κάμπελ από την πλευρά της φρόντισε να πει κάποια καλά λόγια για την εκδότρια της Vogue. Το μοντέλο, μάλιστα, την ευχαρίστησε που αφιέρωσε χρόνο «για να έρθει εδώ και να μου δώσει το βραβείο, παρόλο που δεν ήμουν εδώ» καθώς και την βοήθειά της στην αρχή της καριέρας της.

«Σ’ ευχαριστώ λοιπόν, Άννα Γουίντουρ, για την υποστήριξή σου στην καριέρα μου από το 1987, όταν συνάντησες ένα νεαρό μαύρο κορίτσι από το Νότιο Λονδίνο στα γραφεία της βρετανικής Vogue και εκμεταλλεύτηκες την ευκαιρία να μου δώσεις μια φωτογράφηση», είπε κλείνοντας: «Επίσης, σ’ ευχαριστώ για την επιρροή και τη συνεχή υποστήριξή σου στην προώθηση της μόδας».

Διαβάστε ακόμη: