Έπειτα από 12 σεζόν στο NBA ο Εβάν Φουρνιέ πήρε την απόφαση να αγωνιστεί στην Ευρώπη.

Ο Γάλλος γκαρντ τήρησε όσα είχε δηλώσει πριν από δύο χρόνια για τον Ολυμπιακό και την περασμένη Δευτέρα μέσω μίας ανάρτησης έκανε γνωστό πως από τη νέα σεζόν, αλλά και για τουλάχιστον μία ακόμη – μιας κι υπέγραψε διετές συμβόλαιο – θα φορά τα ερυθρόλευκα.

Κάπως έτσι οι Πειραιώτες ενέταξαν στο ρόστερ τους έναν χαρισματικό σκόρερ, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την περιφέρειά τους.

Ο Γάλλος γκαρντ, ο οποίος αφίχθη το βράδυ της Τετάρτης  στην Αθήνα και τον υποδέχθηκαν χιλιάδες φίλαθλοι του Ολυμπιακού στο «Ελ. Βενιζέλος», πέρα από ένα πολύ πλούσιο βιογραφικό έχει κι εκείνος ένα παρατσούκλι να τον… συντροφεύει, όπως εξάλλου συνηθίζεται στο χώρο του μπάσκετ.

Το παρατσούκλι του Εβάν Φουρνιέ είναι «Don’ t Google» και εξηγούμε ευθύς αμέσως πως προέκυψε αυτό. Ο λόγος είναι μία ασθένεια.

Η νόσος Fournier ή γάγγραινα Fournier ή κεραυνοβόλος γάγγραινα του οσχέου είναι μία μορφή νεκρωτικής απονευρωσίτιδας που εμφανίζεται στα έξω γεννητικά όργανα του άνδρα.

Έτσι, αν θέλετε να αναζητήσετε τον Γάλλο γκαρντ στη Google θα ήταν προτιμότερο να πληκτρολογήσετε το πλήρες όνομά του κι όχι μόνο το επώνυμό του.

Διαβάστε ακόμη: