Ο Τάσος Θεοδωρόπουλος έδωσε τη πιο δύσκολη μάχη της ζωής του και δεν τα κατάφερε. Στις 25 Φεβρουαρίου, ο ΤΑΖ, όπως ήταν γνωστός στους φίλους και θαυμαστές του, άφησε την τελευταία του πνοή έπειτα από πολυήμερη νοσηλεία.
Ωστόσο, 11 μέρες μετά το θάνατο του Τάσου Θεοδωρόπουλου και επικρατεί μυστήριο γύρω από την τέλεση της κηδείας του.
Ο καλός του φίλος, Γρηγόρης Βαλλιανάτος, ο οποίος ήταν αυτός που ενημέρωνε τους διαδικτυακούς φίλους, του Τάσου Θεοδωρόπουλου για την πορεία της υγείας του κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του, προχώρησε σε νέα ανάρτηση πριν λίγη ώρα.
Σύμφωνα με την ανάρτηση αυτή του, μυστήριο επικρατεί γύρω από την τέλεση της κηδείας του Τάσου Θεοδωρόπουλου, καθώς όπως αναφέρει υπάρχει «φήμη» πως η μητέρα του θα πραγματοποιήσει την επιθυμία του για καύση.

Τι έγραψε ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος στο Facebook

«Η ακροτελεύτια πράξη της παρουσίας του Τασούλη στη γη θα παραμείνει μυστήριο. Μια φήμη θέλει τη μητέρα του να πραγματοποιεί την επιθυμία του για καύση του νεκρού του σώματος. Έτσι η τελευταία σκηνοθετική επιθυμία του μεγάλου αυτού τροβαδούρου του πάθους, είναι η καθεμιά μας να τον θυμάται από το τελευταίο υγρό βλέμμα που της έριξε, ή από το πρώτο υπέροχο γραπτό του που θα διαβάζει. Στον ατέλειωτο χρόνο της θέρμης που εκλύεται κάθε που θα γλεντάμε τα κείμενα του. Η κάθε που θα μας γλεντούν αυτά. Γένοιτο» έγραψε ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος.

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.