Τα αγόρια της Εθνικής από το Costa Navarino παριστάνουν τους ιδιοκτήτες και κάνουν υποδείξεις με τα λεφτά των άλλων!

Δεν ξέρω αν το καταλάβατε, αλλά αυτά τα τρελά αγόρια της Εθνικής που αποφάσισαν να κάνουν διακοπές στο Costa Navarino με τα έξοδα πληρωμένα, έχουν αποκτήσει ιδιοκτησιακή αντίληψη της κρατικής τράπεζας και προφανώς έχουν το θράσος να τολμούν να αποφασίζουν οι ίδιοι αντί για τους πραγματικούς ιδιοκτήτες που είναι το ελληνικό Δημόσιο και οι όποιες αποφάσεις του καθορίζονται από την κυβέρνηση, άντε και το ΤΧΣ για να ξέρουμε τι λέμε!

Οι Άραβες τους «ξινίζουν», οι Ολλανδοί τους «βρωμάνε», οι μεγαλοεπιχειρηματίες και εφοπλιστές είναι «λίγοι» και «διαπλεκόμενοι» όπως διαρρέουν, σε απλά λόγια έχουν την ψευδαίσθηση ότι η Εθνική τράπεζα είναι τσιφλίκι τους και θα κάνουν ότι γουστάρουν, αφού προηγουμένως αποτρέψουν κάθε προσπάθεια υγιούς αποκρατικοποίησης, προκειμένου να κρατήσουν θέσεις, οφίτσια, επιρροή, παρέμβαση, εξυπηρετήσεις, νταραβέρια!

Δεν αντιλαμβάνονται άραγε Μυλωνάς – Μυλωνού και ΣΙΑ ότι έχουν αποθρασυνθεί; Και ότι οι μεθοδεύσεις τους δεν περνάνε κάτω από το Radar…

Τις τελευταίες ημέρες κάνουν και κάτι άλλο: βάλανε τα «καρακόλια» και τα «πληρωμένα εξαπτέρυγα» μέσα από τα επιλεγμένα και προνομιακά διαφημιστικά προγράμματα που προορίζονται για τους ημέτερους τσανακογλείφτες και άρχισαν τις κραυγές για δήθεν ξεπούλημα της Εθνικής τράπεζας!

Όλοι αυτοί οι νέο νταβατζήδες του τραπεζικού συστήματος που πιάσανε δυο φράγκα στην τσέπη και παριστάνουν τους μπρούκληδες, μας κάνουν τώρα και υποδείξεις για λογαριασμό των καρεκλοκένταυρων της Εθνικής!

Όλοι αυτοί που υπονομεύουν στην πραγματικότητα τις τράπεζες και κερδοσκοπούν μέσα από την καταστροφολογία παίζοντας προς τα κάτω την αγορά!

Διαβάστε ακόμη: