search

AREA 51

Ο Μυλωνάς και οι καρεκλοκένταυροι της Εθνικής θέλουν την τράπεζα κρατική, χωρίς Άραβες, ξένους ή εφοπλιστές, προκειμένου να κρατήσουν θέσεις, οφίτσια, επιρροή, νταραβέρια, μπόνους και μερίσματα!

Την ώρα που τρώνε με «χρυσά κουτάλια» στο Costa Navarino οι επικίνδυνοι κρατικοδίαιτοι μάνατζερ που απέκτησαν «ιδιοκτησιακή αντίληψη» επιδιώκουν τη διάθεση μόλις του 10% των μετοχών από το ΤΧΣ!

Μυλωνάς και Σία έχουν αποθρασυνθεί και νομίζουν ότι η Εθνική είναι τσιφλίκι τους: Από το Costa Navarino με τα έξοδα πληρωμένα, οι Άραβες τους «ξινίζουν» και οι Ολλανδοί και Έλληνες εφοπλιστές και επιχειρηματίες τους «βρωμάνε»!

Τελικά αυτός ο Μυλωνάς και η παρέα των καρεκλοκένταυρων στην Εθνική τράπεζα δεν έχουν ιερό και όσιο!

Ξαφνικά οι διορισμένοι από το Κράτος τραπεζικοί υπάλληλοι δήθεν τεχνοκράτες και μάνατζερ με τις παχυλές αμοιβές, τα μπόνους και την …ασυλία, να κάνουν ότι θέλουν χωρίς να κινδυνεύουν από τον εισαγγελέα, απέκτησαν και …αντίληψη ιδιοκτήτη!

Την ώρα που τρώνε με χρυσά κουτάλια (στην υγειά της τράπεζας, δηλαδή του ελληνικού δημοσίου) στο Costa Navarino όπου κάνουν «δικαιολογημένες» πανάκριβες διακοπές, βγαίνουν και λένε με διαρροές σε ημέτερους ακριβοπληρωμένους κονδυλοφόρους, ότι το Κράτος, το Δημόσιο, η Κυβέρνηση, δεν θα πρέπει να πουλήσουν το 20% ή το 30% των μετοχών της Εθνικής που κατέχει το ΤΧΣ σε ιδιώτη επενδυτή, Έλληνα ή ξένο, αλλά θα πρέπει να γίνει placement μόνο του 10% των μετοχών σε …παθητικό επενδυτή!

Με άλλα λόγια, για να καταλαβαινόμαστε, οι …αλεπούδες της Εθνικής, με πρώτη τον Μυλωνά που μαζί με τη σύζυγο του νομίζουν ότι θα καθοδηγούν το χρηματοπιστωτικό σύστημα παρακάμπτοντας κάθε έννοια της σύγκρουσης συμφερόντων (conflict of interest) για το οποίο θα κληθούν να απολογηθούν τα ΔΣ της Επ. Κεφαλαιαγοράς και του Χρηματιστηρίου που εν γνώση τους το επιτρέπουν, πάνε εμμέσως να επιβάλουν την δική τους προσωπική κυριαρχία, αποτρέποντας κάθε σοβαρό επενδυτή!

Στόχος τους είναι να παραμείνει η Εθνική τράπεζα κρατικοδίαιτη και όχι υπό τον έλεγχο Αράβων, άλλων ξένων funds  ή επιχειρηματιών και εφοπλιστών, προκειμένου οι ίδιοι να κρατήσουν πάση θυσία τις θέσεις τους, τις αμοιβές τους, την παρέμβαση, την επιρροή, τις εξυπηρετήσεις, τα νταραβέρια…

Σε απλά λόγια επιδιώκουν και επιθυμούν να εγκλωβιστεί δια παντός η Εθνική σε ένα ξεπερασμένο μοντέλο του χθες, όπου κουμάντο θα κάνουν οι εκλεκτοί των κομματόσκυλων της κάθε κυβέρνησης και της εκάστοτε εξουσίας, προκειμένου την ώρα τούτη οι προσωρινοί διαχειριστές της που απέκτησαν σύνδρομο ιδιοκτησιακής αντίληψης, να διατηρήσουν τα σκανδαλώδη και παρά φύση οφίτσια τους, έχοντας το θράσος σε στιγμές οικονομικής και ενεργειακής κρίσης, να ζητούν τη διανομή μπόνους και μερισμάτων!

Να ξέρουν ότι τους βλέπουμε… Και την ισοπέδωση και εξαθλίωση της Εθνικής που επιδιώκεται μέσω της παραμονής της στο Δημόσιο, δεν θα την επιτρέψουμε!

Διαβάστε ακόμη:

ΕΤΙΚΕΤΕΣ