Και ξαφνικά προκύπτει… μάχη Μουρίνιο – Αντσελότι για το ποιός θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Βραζιλίας! Ο Κάρλο Αντσελότι προβάλει ως το φαβορί και μάλιστα το τελευταίο διάστημα έχουν φουντώσει οι φήμες ότι το καλοκαίρι, που ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης, θα αναλάβει τη «σελεσάο».

Όλα αυτά βέβαια μέχρι να μεπι στο προσκήνιο ο Ζοσέ Μουρίνιο! Ο Πορτογάλος προπονητής πιστεύει ότι οι πόρτες των κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων έχουν κλείσει για εκείνον, και είναι η ώρα να αναλάβει ένα ρόλο σε Eθνική ομάδα στο μέλλον. Σε πρόσφατη συνέντευξη στο «TG1», ο κόουτς της Ρόμα συμβούλευσε τον Αντσελότι να συνεχίσει στους «Λος Μπλάνκος», καθώς πιστεύει ότι ο Ιταλός είναι ο ιδανικός άνθρωπος για την συγκεκριμένη.

Δήλωσε: «Νομίζω ότι μόνο ένας τρελός θα αφήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης όταν ακόμη τον θέλουν. Είμαι βέβαιος ότι με το πρώτο σημάδι από τον Φλορεντίνο Πέρεθ, ο Κάρλο θα παραμείνει, επειδή είναι ιδανικός για τη Ρεάλ Μαδρίτης και η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ιδανική για αυτόν».

Όταν τον ρώτησαν στο «Rai2» αν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει στην πρώην του ομάδα στην Ισπανία, απάντησε: «Εγώ στη Ρεάλ Μαδρίτης; Όταν έχεις έναν υπερπροπονητή, γιατί να σκέφτεσαι κάποιον άλλο; Γνωρίζοντας τον Φλορεντίνο Πέρεθ, και τον γνωρίζω πολύ καλά, είναι ένας υπερέξυπνος άνθρωπος. Αν διαβάζει τον Τύπο, έχει πολύ σαφείς ιδέες. Ως Μαδριλένος, ως άνθρωπος που έχει κάποια λευκά κόκαλα, και ως Αντσελοτιανός, ελπίζω ότι η σεζόν θα πάει φανταστικά και ότι την επόμενη σεζόν ο Κάρλο θα είναι ακόμη εκεί, επειδή πιστεύω ότι είναι ο ιδανικός προπονητής για τη Ρεάλ Μαδρίτης».

Ο προπονητής της Ρόμα είχε προσφορές από την Saudi Pro League το καλοκαίρι, αλλά τις απέρριψε για να τηρήσει το συμβόλαιό του με τους «Τζιαλορόσι». Όσον αφορά την ισπανική ομάδα, ο Τσάμπι Αλόνσο της Μπάγερ Λεβερκούζεν φαίνεται ότι θεωρείται ως επικεφαλής για να διαδεχθεί τον Αντσελότι.

Διαβάστε ακόμη: