search

ΣΠΟΡ

Μουντιάλ 2022 – Λιονέλ Μέσι: «Ήξερα ότι ο Θεός θα μου το έδινε»

Ο Λιονέλ Μέσι δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για αυτό που πέτυχε με την εθνική Αργεντινής

Μουντιάλ 2022 - Λιονέλ Μέσι: «Ήξερα ότι ο Θεός θα μου το έδινε»
Ο Λιονέλ Μέσι είχε δηλώσει πως αυτό το Μουντιάλ είναι το τελευταίο της καριέρας του και ευτυχώς κατάφερε να εκληρώσει το όνειρό του.
Να βοηθήσει την Αργεντινή να κατακτήσει κορυφή του κόσμου.
Μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο TyC Sports της Αργεντινής δήλωσε: «Μου έλειπε αυτό το τρόπαιο και τώρα είναι εδώ στα χέρια μου… Είναι τρελό, αλλά είναι το πιο όμορφο πράγμα που υπάρχει. Δείτε πόσο όμορφο είναι…. Το ήθελα τόσο πολύ. Ο Θεός ήθελε να μου το δώσει, είχα ένα προαίσθημα ότι θα τα καταφέρναμε υποφέραμε πολύ, αλλά το πήραμε.»

«Το να κλείσω την καριέρα μου με αυτόν τον τρόπο, γιατί σίγουρα είναι τα τελευταία μου χρόνια αυτά που παίζω, είναι κάτι εντυπωσιακό. Δεν μπορώ να ζητήσω τίποτα περισσότερο. Δόξα τω Θεώ, μου τα έδωσε όλα.  Μετά από αυτό, τι μπορώ να περιμένω. Κατάφερα να κερδίσω το Κόπα Αμέρικα, το Παγκόσμιο Κύπελλο…», παραδέχθηκε ο «Πούλγκα», ωστόσο φρόντισε να σκορπίσει χαμόγελα προς όλους τους οπαδους της Αργεντινής προσθέτοντας με νόημα:

«Αγαπώ το ποδόσφαιρο, αυτό που κάνω. Μου αρέσει να είμαι στην εθνική ομάδα. Αυτό που είναι σίγουρο πάντως είναι ότι θέλω να παίξω μερικά παιχνίδια ακόμη με την εθνική ομάδα, ως παγκόσμιος πρωταθλητής»

Διαβάστε ακόμη: