search

MEDIA

Μουντιάλ 2022 – ANT1+: Προβλήματα στην μετάδοση Αγγλία-Ιράν

Πολλοί χρήστες της συνδρομητικής πλατφόρμας δεν μπορούσαν να συνδεθούν ενώ κι εκείνοι που τα είχαν ήδη καταφέρει είδαν την μετάδοση να πέφτει...

Μουντιάλ 2022 - ANT1+: Προβλήματα στην μετάδοση Αγγλία-Ιράν

Προβλήματα εμφανίστηκαν στην πρεμιέρα του ΑΝΤ1+ στο Μουντιάλ του Κατάρ, αφού πολλοί χρήστες της συνδρομητικής πλατφόρμας δεν μπορούσαν να συνδεθούν ενώ κι εκείνοι που τα είχαν ήδη καταφέρει είδαν την μετάδοση να πέφτει.

Η οργή των χρηστών δεν άργησε να κάνει την εμφάνισή της, αφού πολλοί απ’ αυτούς χρησιμοποίησαν τα social media τους για να εκφράσουν την δυσφορία τους.

Ο ΑΝΤ1 και το ΑΝΤ1+ καλύπτουν από κοινού όλη τη διοργάνωση του FIFA World Cup Qatar 2022ΤΜ προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα περιεχομένου που καλύπτει όλες τις προτιμήσεις του ελληνικού κοινού. Τι πρέπει να κάνεις για να παρακολουθήσει το Μουντιάλ 2022.

Τη δυνατότητα πρόσβασης στο ANT1+, τη συνδρομητική υπηρεσία του ΑΝΤ1, έχουν πλέον οι συνδρομητές της streaming υπηρεσίας της COSMOTE TV.

Ανάλογα με τον τύπο αποκωδικοποιητή που διαθέτουν, είτε θα βρουν αυτόματα το ANT1+ app στη λίστα με τις προεγκατεστημένες εφαρμογές, είτε μπορούν να το «κατεβάσουν» μέσα από το Google Play. Για να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενο του ANT1+ οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα πρέπει να διαθέτουν συνδρομή στην υπηρεσία ANT1+.

Με τον τρόπο αυτό, οι συνδρομητές της COSMOTE TV, θα έχουν πρόσβαση μέσω του ΑΝΤ1+ στο σύνολο των αγώνων του FIFA World Cup Qatar 2022, ενώ παράλληλα θα μπορούν να απολαμβάνουν το περιεχόμενο του ANT1+.

Το σύνολο των αγώνων, από το εναρκτήριο παιχνίδι, στις 20 Νοεμβρίου, έως τον μεγάλο τελικό στις 18 Δεκεμβρίου θα προβληθεί από το ειδικό θεματικό κανάλι FIFA World CupTM του ΑΝΤ1+, 32 αγώνες θα μεταδοθούν από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, ενώ και οι 64 αγώνες θα μεταδοθούν από τη streaming πλατφόρμα ΑΝΤ1+. Όλοι οι αγώνες θα είναι διαθέσιμοι on demand μετά τη ζωντανή μετάδοση, για ετεροχρονισμένη θέαση στο ΑΝΤ1+.

Διαβάστε ακόμη: