Τον κενό που έχει αφήσει η απουσία του πατέρα της, Αναστάση Παπαληγούρα περιέγραψε η Λένα Παπαληγούρα με αφορμή τη συμπλήρωση 40 ημερών από τον θάνατό του.
Η ηθοποιός έκανε μία ανάρτηση τα ξημερώματα της Κυριακής 22 Μαρτίου, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από προσωπικές στιγμές που είχε ζήσει με τον εκλιπόντα πατέρα της. Η Λένα Παπαληγούρα μοιράστηκε τη θλίψη της, εξηγώντας πόσο της λείπει ο Αναστάσης Παπαληγούρας, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη και τα μηνύματα συμπαράστασης, σημειώνοντας ότι της δίνουν δύναμη.
Όπως έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της: «40 ημέρες. Λείπει. Και μου λείπει αφάνταστα. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τα συλλυπητήρια μηνύματα και την υποστήριξή σας στις δύσκολες αυτές στιγμές. Η σκέψη σας μου δίνει δύναμη».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Διαβάστε ακόμη:
- «Καμπανάκι» του Μητσοτάκη στους Ευρωπαίους για το προσφυγικό
- Το «σύνδρομο Κουτσούμπα» και το παράδοξο «αντιπολιτευτικό μέτωπο Patriot»
- Τα 8 νέα μουσεία που αλλάζουν τον πολιτιστικό χάρτη της Ελλάδας το 2026
- Τζέσικα Φόστερ: Η ξανθιά καλλονή «στρατιώτης» που έγινε viral – Πώς εξαπάτησε χιλιάδες χρήστες