Η πασίγνωστη ιστοσελίδα διαμοιρασμού (ροζ) περιεχομένου ακουμπάει φράγκα ως χορηγός, σε ομάδα της κορυφαίας μοτοσυκλετιστικής διοργάνωσης του κόσμου.

Όταν λέμε ότι οι αγώνες MotoGP είναι… τάβλα, το εννοούμε. Τόσο, που η νέα χορηγία που αποκαλύφθηκε στα πλαίσια της σεζόν του 2023, προέρχεται απευθείας από την διασκέδαση ενηλίκων.

Και πιο συγκεκριμένα, μιλάμε για την ιστοσελίδα OnlyFans, που τα τελευταία χρόνια σημειώνει εκρηκτική επιτυχία. Για όσους (ίσως) δεν γνωρίζουν τι εστί OnlyFans, η ιστοσελίδα χρησιμοποιείται –κυρίως αλλά όχι μόνο- για διαμοιρασμό «ακατάλληλου» περιεχομένου επί πληρωμή. Ήτοι, φιλοξενεί creators, που ανεβάζουν το υλικό, και συνδρομητές, που πληρώνουν κάποια ποσά για να αποκτούν πρόσβαση σε αυτό.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ιταλικού GPOne, το Onlyfans εμφανίστηκε ως χορηγός της μοναδικής Αμερικανικής ομάδας που δραστηριοποιείται στα MotoGP – της American Racing Moto2. Το λογότυπο του OnlyFans, λοιπόν, κοσμεί τα πλαϊνά φέρινγκ της αγωνιστικής μοτοσυκλέτας του Sean Dean Kelly, στις δοκιμές του Portimao!

Δηλαδή, θα μπορούσαν οι επόμενοι χορηγοί στο MotoGP και στους αγώνες μοτοσυκλέτας να είναι και άλλες, πιο… ροζ ιστοσελίδες;

Διαβάστε περισσότερα