Η νικήτρια της φετινής σεζόν του  My Style Rocks Μορτασία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Γειά σου και μίλησε μεταξύ άλλων για το πως νιώθει μετά  τη νίκη της στον μεγάλο τελικό του σόου στις 2 Φεβρουαρίου.

Όπως η ίδια αποκάλυψε μπροστά στο τηλεοπτικό φακό είναι φανατική θαυμάστρια της Ραμόνας Βλαντή επίσης νικήτρια της εκπομπής και ότι την θεωρεί ως το πρότυπό της. Υπογράμμισε μάλιστα ότι παρότι ο τρόπος συμπεριφοράς της Βλαντή,  είναι όπως είπε η Μορτασία, ίσως αμφιλεγόμενος, εκείνη τη λατρεύει που λέει χωρίς να νιώθει φόβο τη δική της προσωπική αλήθεια.

Η Μορτασία επίσης μίλησε για τη φιλική σχέση και τη στήριξη που είχε το προηγούμενο διάστημα από την Αιμιλία Βόντος την περσινή φιναλίστ, αν και ομολόγησε ότι δεν ήταν φανατική τηλεθεάτρια του προηγούμενου κύκλου του παιχνιδιού, που συμμετείχε η φίλη της.

Τέλος, απαντώντας σε σχόλιο της Μαρίας Μπακοδήμου που την χαρακτήρισε ως μια κοπέλα που φαίνεται να έχει πολλή αυτοπεποίθηση, η Μορτασία ανέφερε πως έχει πολύ καλή γνώση του εαυτού της και του τι μπορεί κάθε φορά πραγματικά να προσφέρει.

Διαβάστε ακόμη: