χνάρια της μητέρας της φαίνεται ότι ακολουθεί και η 17χρονη καλλονή, η οποία έχει ξεκινήσει ήδη την καριέρα της με μερικές «δυνατές» συνεργασίες, όπως είναι αυτή με τον οίκο Dolce & Gabbana.

Tη λένε Ντέβα και έχει γεννηθεί προνομιούχα. Αφενός γιατί οι γονείς της είναι μεγάλοι σταρ του κινηματογράφου και αφετέρου γιατί η ίδια έχει ευλογηθεί από τη φύση με εκθαμβωτική ομορφιά. Αναφερόμαστε στη Ντέβα Κασέλ, την κόρη της Μόνικα Μπελούτσι και του Βενσάν Κασέλ.

Η Ντέβα από πολύ νωρίς έδειξε την αγάπη της για τον χώρο της μόδας, ο οποίος δείχνει να την αγαπά εξίσου. Στα 16 της χρόνια, έχει ήδη αξιόλογες συνεργασίες ενώ η τελευταία της δουλειά είναι για το νέο άρωμα του Dolce & Gabbana.

209841683_341095934198632_3375046206431290081_n

Μητέρα και κόρη, αυτή τη φορά, πόζαραν μαζί και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Οι δυο τους πόζαραν για την ιταλική Vogue, φορώντας μαύρα φορέματα Dolce & Gabbana και φωτογραφήθηκαν από τον Παόλο Ροβέρσι. Στο κέντρο της φωτογραφίας βρίσκεται η έφηβη Ντέβα καθισμένη και στο πλάι της η μητέρα της, Μόνικα Μπελούτσι.

Τη φωτογραφία, μάλιστα, ανήρτησε στα social media και ο πατέρας της 17χρονης και πρώην σύζυγος της Μόνικα Μπελούτσι, Βενσάν Κασέλ, γράφοντας στη λεζάντα ότι πρόκειται για «οικογενειακή υπόθεση».