Η Μόνικα Μπελούτσι επιτέλους στο Ηρώδειο. Η περσινή ακύρωση των παραστάσεών της, λόγω πανδημίας, δυσαρέστησε πολλούς, ωστόσο επιστρέφει φέτος με μία παράσταση αφιέρωμα στη Μαρία Κάλλας.

Ηδη από το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού ανακοινώθηκε το πρόγραμμα παραχώρησης του Ωδείου Ηρώδου Αττικού για τη φθινοπωρινή περίοδο 2021, σύμφωνα με την ομόφωνη γνωμοδότηση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου, κατά την τελευταία του συνεδρίαση. Σε αυτό τον προγραμματισμό περιλαμβάνεται η πρόταση της Μόνικας Μπελούτσι, πάνω στο έργο και τη ζωή της Μαρίας Κάλλας, μία παράσταση την οποία θα δούμε 21, 22 και 23 Σεπτεμβρίου (είχε αναβληθεί πέρυσι τον Σεπτέμβριο λόγω κορωνοϊού).

Όταν η Μόνικα Μπελούτσι "συναντά" την Μαρία Κάλλας κάτω απ' τα αστέρια του Ηρωδείου | Zappit

Κάποιοι σπεύδουν να πουν ότι δεν πρόκειται για θέατρο, αλλά για αναγνώσεις, ωστόσο η φλογερή παρουσία της Μόνικα Μπελούτσι στη σκηνή δεν αφήνει περιθώρια για αμφισβήτηση.

Φέρνοντας στο φως κρυφές και άγνωστες πτυχές της Μαρίας Κάλλας, η Μόνικα Μπελούτσι θα μας ταξιδέψει στη ζωή και την καριέρα της μεγάλης ντίβας. Από την παιδική της ηλικία στη Νέα Υόρκη ως τα χρόνια του πολέμου στην Αθήνα και από τα πρώτα βήματα της καριέρας της ως τον γάμο της και τον κατοπινό της θυελλώδη έρωτα για τον Αριστοτέλη Ωνάση, σε μια ζωή που χαρακτηρίστηκε από επιτυχίες, δόξα, φήμη, σκάνδαλα και προσωπικές, σιωπηρές δοκιμασίες.

Η Μόνικα Μπελούτσι τον Σεπτέμβριο στο Ηρώδειο ως άλλη Μαρία Κάλλας

Στο Ηρώδειο θα δούμε τη Μόνικα Μπελούτσι να αφηγείται με τον δικό της τρόπο αδημοσίευτα κείμενα και επιστολές της Ελληνίδας ντίβας της Οπερας, σε μία παράσταση με τίτλο «Maria Callas: Lettres & Mémoires» («Μαρία Κάλλας: Επιστολές και Αναμνήσεις») που έκανε πρεμιέρα τον Νοέμβριο του 2019 στο θέατρο Marigny στο Παρίσι.

Tη Μόνικα Μπελούτσι θα σκηνοθετήσει ο Τομ Βολφ. Η ανάγνωση βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Τομ Βολφ, σκηνοθέτη και της πρόσφατης ταινίας «Maria by Callas», στο οποίο συγκέντρωσε πάνω από 350 αδημοσίευτα γράμματα της Κάλλας, γραμμένα από την ίδια στη διάρκεια 30 ετών (1946-1977).

Οσοι είχαν εισιτήρια για την παράσταση από πέρυσι τον Σεπτέμβριο μπορούν:

Να χρησιμοποιήσουν τα εισιτήριά τους κατ’ αντιστοιχία στις νέες αυτές ημερομηνίες χωρίς επιπλέον χρέωση και στις ίδιες ακριβώς θέσεις που είχαν αγοράσει.

Μόνικα Μπελούτσι: Η Ιταλίδα ηθοποιός θα υποδυθεί την Μαρία Κάλλας στο Ηρώδειο

Να τους επιστραφεί το αντίτιμο της αξίας των εισιτηρίων με τη χρήση πιστωτικού σημειώματος και σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 4708/21-7-2020 (Άρθρο 16 – «ακύρωση και αναβολή παραστάσεων»).

Να χρησιμοποιήσουν το αντίτιμο της αξίας των εισιτηρίων για την προμήθεια εισιτηρίων οποιασδήποτε άλλης παράστασης του ιδίου παραγωγού, με τη χρήση πιστωτικού σημειώματος και σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 4708/21-7-2020 (Άρθρο 16 – «ακύρωση και αναβολή παραστάσεων»).

Δειτε ολες τις τελευταιες Ειδησεις απο την Ελλαδα και τον Κοσμο, τη στιγμη που συμβαινουν, στο Radar.gr.