Διασωληνωμένος σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσηλεύεται ο Μιχάλης Τρεμόπουλος ο οποίος μολύνθηκε από τον νέο κορωνοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr,ο Μιχάλης Τρεμόπουλος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό ενώ η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και χρειάστηκε να διασωληνωθεί την περασμένη Κυριακή.

Ο επικεφαλής των «Πράσινων» και της παράταξης «Οικολογία Αλληλεγγύη» νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης.

Μιχάλης Τρεμόπουλος: Νοσηλεύεται διασωληνωμένος με κορωνοϊό

Την είδηση έκανε γνωστή στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, την Δευτέρα, ο πνευμονολόγος και δημοτικός σύμβουλος, Δρόσος Τσαβλής.

Ο Μιχάλης Τρεμόπουλος που αυτήν τη στιγμή νοσηλεύεται με κορωνοϊό είναι δικηγόρος, δημοσιογράφος, συγγραφέας και πολιτικός.

Σήμερα είναι ιδρυτικό μέλος των Πράσινων και Δημοτικός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης με την «Οικολογία – Αλληλεγγύη».

Έχει οικολογική και ανθρωπιστική δράση από το 1975, με ενεργό εμπλοκή στην ίδρυση, τη διοίκηση και τις δράσεις σημαντικών οργανώσεων. Παράλληλα, έχει επίσης συμβάλλει σε σημαντικούς αγώνες και δικαστικές νίκες υπέρ του συλλογικού συμφέροντος, της διαφάνειας, των δικαιωμάτων, του περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι έστειλαν τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση.

 

Διαβάστε επίσης την μελέτη που έκαναν ερευνητές στην Ουχάν της Κίνας για το πόσο «διατηρούνται» τα αντισώματα στον οργανισμό όσων μολύνθηκαν από κορωνοϊό:

https://radar.gr/article/97165/koronoios-poso-kairo-diatiroyntai-ta-antisomata-oson-nosisan

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις  από την Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.