Με έντονα συμπτώματα κορωνοϊού νοσηλεύεται ο Κώστας Σπυρόπουλος. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης εμφάνισε πυρετό και έντονα συμπτώματα ενώ ο κορωνοϊός ταλαιπωρεί και την σύντροφό του, Χριστίνα Πολίτη, η οποία όμως έχει ήπια συμπτώματα και παραμένει σε καραντίνα στο σπίτι.

Κορωνοϊός: Θετικοί ο Κώστας Σπυρόπουλος και η σύντροφός του Χριστίνα Πολίτη

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Γιώργος Λιάγκας στην πρωινή του εκπομπή σήμερα, ο Κώστας Σπυρόπουλος διαγνώστηκε με κορωνοϊό και στην συνέχεια εμφάνισε πυρετό και έντονα συμπτώματα.

Αντιμετώπισε δύσπνοια και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Εκεί διαγνώστηκε με πνευμονία και κρίθηκε αναγκαία η παραμονή του στο νοσοκομείο για νοσηλεία.

Στο νοσοκομείο ο Κώστας Σπυρόπουλος από κορωνοϊός

Ο παρουσιαστής είπε τα εξής: «Να σας δώσω μία είδηση για έναν ηθοποιό, ο οποίος έχει κορονοϊό και είναι στο νοσοκομείο, έχουμε πάρει άδεια για να το πούμε. Ο Κώστας Σπυρόπουλος είναι στο νοσοκομείο με κορωνοϊό. Ξεκίνησαν τα συμπτώματα πριν από μερικές μέρες, είχε πυρετό, έπεσε το οξυγόνο στο αίμα και έκανε πνευμονία και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Και η σύντροφός του, η Χριστίνα Πολίτη, έχει κολλήσει και εκείνη κορωνοϊό, αλλά είναι ασυμπτωματική».

Ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε επίσης ότι έχει μάθει πώς ο κορωνοϊός «μπήκε στο σπίτι τους» και πώς κόλλησαν ο Κώστας Σπυρόπουλος και η σύντροφός του, χωρίς όμως να αναφέρει στον αέρα της εκπομπής περισσότερα για αυτή την πληροφορία.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.