Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν χθες το βράδυ ο γνωστός σεναριογράφος Μιχάλης Ρέππας ο οποίος, μεταξύ άλλων, μίλησε για την επιστροφή του στην τηλεόραση μετά από 25 χρόνια με την μεταφορά της παράστασης «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» σε αυτήν, ενώ εξομολογήθηκε γιατί τελευταία «έχει χάσει τον ύπνο του».

Μιχάλης Ρέππας: «Φοβάμαι τι αποδοχή θα έχει η δουλειά»

Μιλώντας για την τηλεόραση ο κ. Ρέππας είπε: «Στην τηλεόραση πατάει το κουμπί και μπορεί να την ανοίξει ο καθένας. Είναι πάρα πολύ σκληρό πράγμα αλλά είναι και το πιο επιδραστικό αλλά και εξαντλητικό. Είμαι πάρα πολύ καλά και αισθάνομαι πάρα πολύ καλά δημιουργικά. Δεν το λέω επειδή πρέπει να παρουσιάσω μια δουλειά, αισθάνομαι τριαντάρης».

Στην συνέχεια ο Μιχάλης Ρέππας αποκάλυψε ότι αυτή η δουλειά τον χαροποιεί αλλά παράλληλα τον τρομάζει για το τι αποδοχή θα έχει: «Έχω πάρα πολλή όρεξη να μπω στα γυρίσματα. Φοβάμαι πάρα πολύ τι αποδοχή θα έχει η δουλειά. Έχω χάσει τον ύπνο μου από την ώρα που το αφήσαμε με τον Θανάση, έχω χάσει τον ύπνο μου! Από την άλλη λαχταράω πάρα πολύ. Είναι μια ομάδα ηθοποιών που συμφωνήσαμε σε αυτή τη δουλειά και θέλω πάρα πολύ να παίξω μαζί τους. Θα παίξω κι εγώ. Είναι σε 26 κεφάλαια η ίδια ακριβώς ιστορία».

Παράλληλα, αναφερόμενος στην πετυχημένη σειρά «Οι τρεις χάριτες», ο Μιχάλης Ρέππας είπε ότι μαζί με τον Θανάση Παπαθανασίου πήραν από κοινού την απόφαση να απαγορεύσουν να παίζεται η σειρά σε επανάληψη αλλά δεν είναι απόλυτα σίγουρος αν αυτή η απόφαση ήταν σωστή.

Μιχάλης Ρέππας: «Φοβάμαι πάρα πολύ...»

Η κρίση ηλικίας

Τέλος ο επιτυχημένος σεναριογράφος , μιλώντας στο «the 2Night show» αναφέρθηκε στην κρίση ηλικίας που πέρασε στα 47 του.

«Σε κάποια φάση είπα ότι έγιναν αυτά που ήθελα. Τώρα; Συνέβησαν πολλά και τίποτα. Η περίφημη κρίση ηλικίας που αναγνωρίζεις την ταυτότητά σου, την θνητότητά σου κι ότι όλα κάποτε τελειώνουν. Πρέπει να συμβιβαστείς ότι περνάς σε μια άλλη φάση. Για δυο τρεις μήνες έπαθα μια μελαγχολία κι ότι τίποτα δεν είχε νόημα. Γίνονται όλα ασπρόμαυρα και χάνεται το νόημα».

 

Διαβάστε επίσης την εξομολόγηση που έκανε ο ηθοποιός Πέτρος Λαγούτης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον εθισμό του στα τυχερά παιχνίδια:

https://radar.gr/article/97891/petros-lagoytis-o-ethismos-sta-tyxera-paixnidia-kai-i-apeksartisi-26-mines

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις  από την  Ελλάδα  και τον   Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.