Πρωταγωνιστής ένας κωφάλαλος άνδρας, ο οποίος τονίζει ότι παρόλο που για εκείνον το διάβασμα των χειλιών είναι ο τρόπος να επικοινωνεί με τους άλλους, φορά μάσκα και ζητεί από όλους να τη φοράμε και να προσέχουμε, προκειμένου να προστατευτούμε.

Μπορεί να υπάρχει κόπωση, αλλά, όπως ο ίδιος λέει, είναι «δυνατός» και βλέπει ότι το τέλος είναι κοντά. «Εμαθα να διαβάζω τα χείλη των άλλων από πολύ μικρός. Αυτός είναι ο τρόπος που επικοινωνώ. Να καταλαβαίνω τους άλλους. Οταν κάποιος φοράει μάσκα δεν μπορώ να δω τα χείλη του. Η μάσκα του γίνεται σιωπή. Γι’ αυτό θέλω περισσότερο από κάθε άλλον να τελειώσει όλο αυτό. Και επειδή το θέλω πολύ είμαι ο πρώτος που προσέχω, που θέλω όλοι να φοράμε τις μάσκες μας», λέει ο νεαρός πρωταγωνιστής του βίντεο που ανήρτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Είμαι κουρασμένος, όπως κι εσείς, αλλά ξέρω ότι είμαι και δυνατός. Ακόμη περισσότερο τώρα, που, με όλες τις δυσκολίες, βλέπω ότι το τέλος δεν είναι πια τόσο μακριά», τονίζει. Το βίντεο στο τέλος σημειώνει: «Ο εμβολιασμός προχωράει. Μαζί έχουμε τη δύναμη να βγούμε νικητές. Νοιαζόμαστε. Προστατευόμαστε. Εμβολιαζόμαστε».

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.