Η Μισέλ Γιο και ο Ζαν Τοντ πραγματικά… τα σπάνε!

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έδωσε μια γεύση από τα παρασκήνια του γάμου της με τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της Ferrari και της FIA Ζαν Τοντ, που πραγματοποιήθηκε στη Γενεύη την Πέμπτη – καθώς μοιράστηκε φωτογραφίες από την ξεχωριστή ημέρα στο Instagram το Σάββατο.

«19 χρόνια και ΝΑΙ!!! είμαστε παντρεμένοι!!!» έγραψε η Μισέλ Γιο στη λεζάντα των φωτό με θέμα το γάμο. Ευχαριστούμε τις “οικογένειές” μας ❤️ που μας αγαπούν όλα αυτά τα χρόνια. Σας αγαπάμε και ας πιούμε σε πολλά ακόμα που θα έρθουν ❤️✨❤️✨✨✨».

Οι φωτογραφίες με τα παρασκήνια του γάμου της Μισέλ Γιο με τον Ζαν Τοντ
Στην πρώτη φωτογραφία, η Γιο χαμογελά μαζί με τον νέο της σύζυγο Ζαν Τοντ, 77 ετών, καθώς κρατούνταν από τα χέρια και κοιτούσαν τις βέρες τους στο περίτεχνα διακοσμημένο κτίριο της Γενεύης, όπου και ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου.

Η Μισέλ Γιο φορούσε ένα λευκό μεταξωτό πουκάμισο που έμπαινε μέσα σε μια ψηλόμεση λευκή φούστα από τούλι με βολάν. Μια όμορφη νύφη που λίγο αργότερα εμφανίστηκε στη δεξίωση του γάμου με δεύτερο νυφικό φόρεμα.

Αυτό που έκανε εντύπωση και προκάλεσε σχόλια, πάντως, ήταν το γεγονός ότι η Μισέλ Γιο έδωσε στη δημοσιότητα μια φωτογραφία από το… νυφικό κρεβάτι! Η ίδια ξαπλωμένη με το Ζαν Τοντ στο ιδιαίτερα διακοσμημένο κρεβάτι τους την πρώτη νύχτα του γάμου τους. Ροδοπέταλα σε σχήμα καρδιάς, κύκνοι σε σχήμα καρδιάς και δύο πολύ χαρούμενοι άνθρωποι.

Η Μισέλ Γιο μοιράστηκε επίσης ένα στιγμιότυπο με μια κορνιζαρισμένη φωτογραφία από την ταινία του James Bond “Tomorrow Never Dies” του 1997, στην οποία πρωταγωνιστούσε, με photoshop με τα πρόσωπα της ίδιας και του Τοντ καθώς κάθονταν σε μια μοτοσικλέτα. Η φωτογραφία έφερε την επιγραφή «Love Never Dies» – αναμφίβολα μια γλυκιά και παιχνιδιάρικη αναφορά για τη μακρά σχέση και τον 19χρονο αρραβώνα του ζευγαριού.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στη Γενεύη την Πέμπτη, 19 χρόνια μετά την πρώτη πρόταση γάμου του γαμπρού.
«Γνωριστήκαμε στη Σαγκάη στις 4 Ιουνίου 2004», έγραφε στο προσκλητήριο γάμου – που μοιράστηκε στο Instagram ο πρώην οδηγός της Ferrari Formula 1, Φελίπε Μάσα.
«Στις 26 Ιουλίου 2004, ο J.T πρότεινε να παντρευτεί την M.Y και εκείνη είπε ΝΑΙ», έγραφε ακολούθως το προσκλητήριο, αποκαλύπτοντας ότι ο Ζαν Τοντ και η Μισέλ Γιο αρραβωνιάστηκαν σε λιγότερο από δύο μήνες σχέσης.
«Σήμερα, μετά από 6992 ημέρες, στις 27 Ιουλίου 2023 στη Γενεύη, περιτριγυρισμένοι από αγαπημένους συγγενείς και φίλους, είμαστε τόσο ευτυχείς που γιορτάζουμε αυτή την ξεχωριστή στιγμή μαζί!» κατέληγε…

Διαβάστε ακόμη: