Ο κύκλος του Γιούργκεν Κλοπ στη Λίβερπουλ κλείνει το καλοκαίρι μετά από εννέα ολόκληρα χρόνια. Ο Γερμανός που μεταμόρφωσε τους «κόκκινους», άλλαξε πλήρως το dna της βρετανικής ομάδας, δημιούργησε μια εκπληκτική φουρνιά ποδοσφαιριστών, χάρισε τίτλους στους «Κόκκινους» και τώρα αποχωρεί.

Στα 56 του ο Κλοπ αισθάνεται την ανάγκη να ολοκληρώσει τη θητεία του στο Άνφιλντ. Ουδείς γνωρίζει πραγματικά τις προθέσεις του. Αποχωρεί για να προχωρήσει αλλού στην καριέρα του και να αναλάβει άλλη ομάδα; Αποχωρεί προκειμένου να ξεκουραστεί και να μείνει στα… πιτς για κάποιο χρονικό διάστημα;

Στο Νησί πάντως, η Mirror αναφέρει πως ο Κλοπ έχει ήδη στα χέρια του μια άκρως δελεαστική πρόταση. Οι Βρετανοί υποστηρίζουν πως η Γερμανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία σκέφτεται σοβαρά να κάνει πρόταση στον Γιούργκεν Κλοπ για τον πάγκο της Εθνικής Γερμανίας μετά το τέλος του EURO2024.

Αυτή τη στιγμή ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν βρίσκεται στην ηλεκτρική… καρέκλα των «Πάντσερ». Στη Γερμανία ψιθυρίζεται πως ο τελευταίος θα είναι ο επόμενος προπονητής της Μπάγερν Μονάχου. Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του όμως μοιάζει βέβαιο πως αν του γίνει όντως πρόταση για την Εθνική Γερμανίας θα τη λάβει σοβαρά υπόψιν.

Διαβάστε ακόμη: