Την ίδια ώρα που συνεχίζεται η έρευνα για τη σεξουαλική διακίνηση του Sean «Diddy» Combs, τώρα ο νεότερος γιος του διάσημου μουσικού αντιμετωπίζει με τη σειρά του μήνυση.

Ο 25χρονος Christian «King» Combs μηνύθηκε για σεξουαλική επίθεση κατά της Grace O’Marcaigh, μιας γυναίκας που εργαζόταν σε ένα γιοτ που είχε ναυλώσει ο πατέρας του το καλοκαίρι του 2022, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα.

Η αγωγή που κατατέθηκε την Πέμπτη στο Ανώτατο Δικαστήριο της κομητείας του Λος Άντζελες, κατηγορεί επίσης τον King για σεξουαλική παρενόχληση και πρόκληση συναισθηματικής δυσφορίας.

Ο Diddy κατηγορείται επίσης για υποβοήθηση του γιου του, ο οποίος κατονομάζεται στην αγωγή για την ευθύνη των εγκαταστάσεων για τη ναύλωση του σκάφους.

Η O’Marcaigh υποστήριξε ότι το ταξίδι «πουλήθηκε ως μια υγιής οικογενειακή εκδρομή», αλλά μετατράπηκε σε «ηδονιστικό περιβάλλον».

Το φερόμενο ως γεγονός έλαβε χώρα στα τέλη Δεκεμβρίου του ίδιου έτους, λίγο πριν ο Diddy διοργανώσει ένα πάρτι με σταρ σε γιοτ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με το TMZ, η O’Marcaigh ισχυρίζεται ότι ο King προσπάθησε να τη φιλήσει και να την πιάσει αφού της έδωσε ένα σφηνάκι που υποπτεύεται ότι είχε μέσα ναρκωτικά.

Το πρακτορείο ανέφερε ότι η O’Marcaigh έχει επίσης ηχογραφήσει τον εαυτό της που φέρεται να απορρίπτει τις προτάσεις του King στο στούντιο του γιοτ και να προσπαθεί να ξεφύγει από αυτόν.

Στη συνέχεια, ο King φέρεται να προσπάθησε να αναγκάσει την O’Marcaigh να του κάνει στοματικό σεξ.

Συμπεριέλαβε φωτογραφίες με μώλωπες στο χέρι της, τις οποίες, όπως λέει, απέκτησε κατά τη διάρκεια του καβγά, ενώ τον απωθούσε και διέφευγε.

Ο Aaron Dyer, δικηγόρος στην ομάδα υπεράσπισης του Diddy και του King απάντησε στη μήνυση με δήλωσή του στο Us Weekly.

«Δεν έχουμε δει την αγωγή αυτής της γυναίκας, αλλά είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να περιμένουμε τα ίδια κατασκευασμένα ψέματα που έχουμε συνηθίσει να περιμένουμε από τον Tyrone Blackburn και τους πελάτες του, όπως ακριβώς είδαμε και στην αγωγή του Rodney Jones – η οποία δεν έχει ακόμη επιδοθεί», δήλωσε ο Dyer.

shutterstock_2212776107__1_

«[Ο Tyrone Blackburn] Μόλις νωρίτερα αυτή την εβδομάδα δέχτηκε χαστούκι από ομοσπονδιακό δικαστή στη Νέα Υόρκη για το “μοτίβο συμπεριφοράς” του, που συνίσταται στην “αθέμιτη [κατάθεση] υποθέσεων σε ομοσπονδιακό δικαστήριο για να συγκεντρώσει την προσοχή των μέσων ενημέρωσης, να φέρει σε δύσκολη θέση τους κατηγορούμενους με πρόστυχους ισχυρισμούς και να πιέσει τους κατηγορούμενους να συμβιβαστούν γρήγορα», συνέχισε.

«Δύο ημέρες μετά την παραπομπή του στην πειθαρχική επιτροπή της Νότιας Περιφέρειας της Νέας Υόρκης, είναι ενδιαφέρον ότι επέλεξε να καταθέσει νέα αγωγή στην Καλιφόρνια. Πρόκειται για άλλη μια σελίδα από το ίδιο εγχειρίδιό του, καθώς μάθαμε για την αγωγή αυτή με τον ίδιο τρόπο που όλοι μαθαίνουν για τις καταθέσεις του κ. Μπλάκμπερν: μέσω των μέσων ενημέρωσης», κατέληξε ο Ντάιερ.

Μετά τη σύλληψη του King και του αδελφού του Τζάστιν τον περασμένο μήνα κατά τη διάρκεια επιδρομών στα σπίτια του πατέρα τους στο Λος Άντζελες και στο Μαϊάμι, προσέλαβαν τον δικηγόρο Τζέφρι Λίχτμαν, κατηγορώντας τους ερευνητές για «υπερβολική χρήση βίας» κατά τη διάρκεια της σύλληψης στην έπαυλη Holmby Hills, στο Λος Άντζελες.

Ο King έσπασε επίσης τη σιωπή του στο Snapchat μετά τη σύλληψη, γράφοντας: «Σταματήστε να λέτε ψέματα».

Ο Diddy είναι το αντικείμενο αυξανόμενων αγωγών για σεξουαλική παρενόχληση και βιασμό, με πρόσφατο αποκορύφωμα την έφοδο των Ερευνών Εσωτερικής Ασφάλειας στα σπίτια του, όπου εθεάθησαν να αφαιρούν κουτιά και σακούλες με αποδεικτικά στοιχεία.