Πλήθος αστέρων παραβρέθηκαν για να υποβάλουν τα σέβη τους στην κηδεία του σούπερ ατζέντη Μίνο Ραϊόλα στο Μόντε Κάρλο.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ της Μπορούσια Ντόρτμουντ, ο οποίος ακούγεται έντονα πως θα ενταχθεί στη Μάντσεστερ Σίτι αυτό το καλοκαίρι, μαζί με τους Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς της Μίλαν και Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα της Παρί Σεν Ζερμέν βρέθηκαν στη χθεσινή τελετή για τον άνθρωπο που τους εκπροσωπούσε.

Ο Ραϊόλα, ο οποίος ζούσε στο Πριγκιπάτο για αρκετά χρόνια, πέθανε το Σάββατο μετά από μάχη με ασθένεια σε ηλικία 54 ετών.

Αρχικά πέρασε χρόνο στο νοσοκομείο στις αρχές του έτους και υποβλήθηκε σε πολύ λεπτή χειρουργική επέμβαση τον Ιανουάριο.

Την περασμένη εβδομάδα, τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης είχαν ισχυριστεί λανθασμένα ότι ο ποδοσφαιρικός ατζέντης είχε πεθάνει, κάτι που στη συνέχεια αναπαρήγαγε ο παγκόσμιος Τύπος.

Η Ρεάλ Μαδρίτης μάλιστα εξέφρασε τα συλλυπητήριά της μετά την εμφάνιση των ψευδών δημοσιευμάτων, τα οποία ο Ραϊόλα αναγκάστηκε να διαψεύσει από το κρεβάτι του νοσοκομείου.

Ο ίδιος έγραψε στο twitter: «Τρέχουσα κατάσταση υγείας για όσους αναρωτιούνται: Εξοργισμένος. Δεύτερη φορά μέσα σε 4 μήνες με ”σκοτώνουν”. Φαίνεται επίσης ότι μπορώ να επανέλθω στη ζωή».

Από τα χέρια του πέρασαν ποδοσφαιριστές όπως ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, ο Ντένις Μπέργκαμπ, ο Πάβελ Νέντβεντ, ο Μάριο Μπαλοτέλι,  ο Ρομέλου Λουκάκου, ο Μάρκο Βεράτι, ο Πολ Πομπγκά  , ο Ερλινγκ Χάαλαντ αλλά και οι Ντε Λιχτ, Ντοναρούμα,Ντε Φράι, Χράφενμπερχ, Ντάμφρις, Μάλεν, Κλάιφερτ.

https://twitter.com/IamTopsy4real/status/1522475101324816384?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1522475101324816384%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Fsports%2Farticle%2F1240364%2Fraiola-stin-kideia-tou-oi-haalad-zlatan-kai-fabregas%2F