Το νέο επεισόδιο της σειράς «Milky Way» του Βασίλη Κεκάτου έρχεται την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου στις 23:10 στο MEGA. Στις οθόνες μας οι εφηβικές παρέες που κλονίζονται, σχέσεις που περνούν κρίση, αλλά και μία ουρανοκατέβατη φιλία που όλο και δυναμώνει.

Πόσο εξωγήινο και μόνο εναντίον όλων μπορεί να νιώθει ένα κορίτσι στα 17 του; Τα καλά νέα είναι ότι δεν θα αργήσει να έρθει ξαφνικά, σαν από άλλο πλανήτη, ένα φωτεινό μήνυμα από την καλή της νεράιδα, Ελένη Φουρέιρα.

Η συνέχεια της ιστορίας  μας φέρνει σε επαφή με τις πιο τρυφερές πλευρές του εαυτού μας.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 3

Η Αθηνά ενημερώνει τα υπόλοιπα κορίτσια της παρέας για την εγκυμοσύνη της Μαρίας. Η Μαρία σοκάρεται από τη στάση των κοριτσιών, ειδικά από της Αθηνάς που της επιτίθεται και την κατηγορεί ότι πρόδωσε το όνειρό τους να φύγουν μαζί στην Αθήνα και να γίνουν χορεύτριες. Ο Τάσος λέει στον προπονητή του ότι σκέφτεται να κάνει οικογένεια με τη Μαρία, είναι όμως ανήσυχος για το οικονομικό ζήτημα και αναφέρει στον προπονητή τους παράνομους αγώνες πυγμαχίας για τους οποίους έχει ακούσει. Ο προπονητής τον συμβουλεύει να μείνει μακριά από τόσο επικίνδυνα κυκλώματα. Η Ελένη προσπαθεί να έρθει κοντά με τον άντρα της τον Γιώργο, αλλά η βραδιά δεν εξελίσσεται όπως εκείνη θα ήθελε. Η Μαρία διαπληκτίζεται έντονα με τη διευθύντρια του σχολείου όταν εκείνη της λέει με έντονο τρόπο ότι δεν μπορεί πλέον να κάνει ό,τι θέλει. Ο Τζο είναι ο μόνος που καταλαβαίνει και στηρίζει τη Μαρία. Ένα όραμα με την καλή της νεράιδα, θα της δείξει τον δρόμο…

Δείτε το τρέιλερ

Πρωταγωνιστούν: Κορίννα Ντουλλάαρτ, Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος, Νικολάκης Ζεγκίνογλου, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Γιούλικα Σκαφιδά, Θέμις Μπαζάκα, Ακύλλας Καραζήσης, Αργύρης Μπακιρτζής, Μαρία Καλλιμάνη, Σοφία Κόκκαλη, Προμηθέας Αλειφερόπουλος, Τόνια Σωτηροπούλου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Στυλιάνα Ιωάννου, Ναταλία Σουίφτ, Αφροδίτη Καποκάκη, Ευαγγελία Καμάρα, Ιώκο Ιωάννης Κοτίδης, Ξένια Ντάνια, Πρόδρομος Τσινικόρης, Σταύρος Τσουμάνης, Βίκυ Μαϊδάνογλου, Τζέο Πακίτσας, Κασσιόπη Κλέπκου, Αλέξανδρος Βούλγαρης.

Guest stars: Λαέρτης Μαλκότσης, Νίκος Καραθάνος, Ιβάν Σβιτάιλο, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Άλκηστις Πουλοπούλου, Ελένη Φουρέιρα.

Κορίννα Ντουλλάαρτ: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια στην Ολλανδία & το Milky Way

Διαβάστε ακόμη: