Ο ιταλικός σύλλογος επέκτεινε τη συμφωνία χορηγίας με την αεροπορική εταιρεία από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, σύμφωνα με σημερινή (15/12) επίσημη ανακοίνωση. Οι οικονομικές λεπτομέρειες της συμφωνίας δε δημοσιοποιήθηκαν, ωστόσο, άνθρωποι που γνωρίζουν το θέμα, ανέφεραν ότι το νέο συμβόλαιο θα φέρει τουλάχιστον 90 εκατομμύρια ευρώ στο ταμείο των πρωταθλητών Ιταλίας σε ορίζοντα τριετίας, ποσό υπερδιπλάσιο από την ετήσια αξία της προηγούμενης συμφωνίας, μιλώντας στο Ρόιτερς.

Η Emirates είναι χορηγός της Μίλαν από το 2007, ενώ, το λογότυπό της έχει τυπωθεί στις φανέλες που φορούν οι παίκτες των «ροσονέρι», από το 2010. Ακόμη, η νέα συμφωνία θα συνεχίσει να περιλαμβάνει την προβολή της επωνυμίας της Emirates στο «σπίτι» της ιταλικής ομάδας, το «Σαν Σίρο», καθώς και δικαιώματα φιλοξενίας, έκδοσης εισιτηρίων και άλλες χρήσεις μάρκετινγκ.

Η Emirates έχει συνάψει αρκετές συμφωνίες χορηγίας με κορυφαίους ποδοσφαιρικούς συλλόγους της Ευρώπης, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται η Ρεάλ Μαδρίτης και η Άρσεναλ. Πρόσθετα, η Μίλαν ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να ανοίξει νέο γραφείο στο Ντουμπάι, στο πλαίσιο των προσπαθειών να αναπτύξει περαιτέρω την εμπορική της παρουσία στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, όπου ο σύλλογος εκτιμά ότι διαθέτει περισσότερους από 2.5 εκατομμύρια φιλάθλους.

Η Μίλαν ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του Στέφανο Πιόλι έως το 2025

Διαβάστε ακόμη: