Η Μίλαν αποφάσισε να συνεχίσει για χρόνια ακόμα με τον Στέφανο Πιόλι στον πάγκο της, γι’ αυτό και ανανέωσε το συμβόλαιό του για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο 57άχρονος Ιταλός υπέγραψε έως το καλοκαίρι του 2025, με το τρέχον συμβόλαιο να ολοκληρώνεται στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Ο Στέφανο Πιόλι ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των «ροσονέρι» τον Οκτώβριο του 2019, οδηγώντας την ομάδα στην 6η θέση της βαθμολογικής κατάταξης.

Τη σεζόν 2020 – 2021, η Μίλαν τερμάτισε 2η, ενώ, πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα, με τον Ιταλό προπονητή να πανηγυρίζει το πρώτο του τρόπαιο.

 

Ο Στέφανο Πιόλι «χτύπησε» τατουάζ το 19o πρωτάθλημα της Μίλαν

Ο τεχνικός των «ροσονέρι» τίμησε με ξεχωριστό τρόπο την επιστροφή του ιταλικού συλλόγου στις επιτυχίες. Τον Μάιο, η Μίλαν πανηγύρισε την κατάκτηση του 19ου πρωταθλήματος της πλούσιας ιστορίας της και ο άνθρωπος που την οδήγησε σε αυτή την επιτυχία, προχώρησε σε τατουάζ εις το… όνομα του πολυπόθητου τίτλου.

Πλέον, το σχέδιο με μία ασπίδα στα χρώματα της ιταλικής σημαίας και ο αριθμός 19 στη μέση, «κοσμεί» το  αριστερό αντιβράχιο του 56άχρονου προπονητή της ομάδας του Μιλάνου.

Διαβάστε ακόμη: