Μίλα Γιόβοβιτς: Η κόρη της έχει το αστέρι της. Οι γονείς της, κάποτε παλιά, προσπάθησαν να την αποτρέψουν από το να ασχοληθεί με το θέαμα, αλλά δεν τα κατάφεραν. Εννέα χρονών ήταν εξώφυλλο στη Vogue Bambini, φωτογραφημένη από τη μεγάλη κυρία της εικόνας Ellen von Unwerth. Έχει ποζάρει επίσης στους Καρλ Λάγκερφελντ, Μίκαελ Γιάνσον και Πίτερ Λίντμπεργκ.

Στα εννιά της εμφανίστηκε και στο σινεμά για πρώτη φορά, παίζοντας στην ταινία Resident Evil: The Final Chapter. Έχει υποδυθεί τη Μίλα Γιόβοβιτς και τη Σκάρλετ Γιόχανσον σε νεαρή ηλικία, γιατί, όντως, μοιάζει και με τις δύο. Πλέον είναι 14 χρονών και στο άμεσο μέλλον δεν θα αρκείται σε δεύτερους ρόλους, αλλά γίνεται πρωταγωνίστρια. Στην ταινία Peter Pan & Wendy θα είναι η Γουέντι, δίπλα στον Τζουντ Λο, που θα υποδυθεί τον Κάπτεν Χουκ.

Μίλα Γιόβοβιτς: Η κόρη της έχει το αστέρι της

Το 14χρονο μοντέλο και ηθοποιός είναι η Έβερ Γκάμπο Άντερσον και οι γονείς που δεν κατάφεραν κάποτε να την αποτρέψουν από το να ασχοληθεί με την τέχνη είναι, όπως καταλάβατε, η μία και μοναδική ηθοποιός και μοντέλο Μίλα Γιόβοβιτς και ο σκηνοθέτης του Resident Evil Πολ Άντερσον.

Πλέον, Μίλα και Πολ έχουν συμβιβαστεί με την ιδέα ότι η κόρη θα ακολουθήσει τα δικά τους πατήματα και την ενισχύουν. Η Μίλα, σε όλα τα επίσημα events και τα κόκκινα χαλιά, συνοδεύεται όχι από τον σκηνοθέτη άνδρα της, αλλά από την Έβερ, που προπονείται για σταρ. Άλλωστε φαίνεται να έχει τη στόφα.

Το κορίτσι που μεταμορφώνεται 

Στο πολύ πρόσφατο γκαλά amfAR, μάνα και κόρη έκαναν ουάου εμφανίσεις. Η Μίλα εμφανίστηκε με Moschino, μια κόκκινη τουαλέτα με μαύρες καρδούλες. Η Έβερ επέλεξε μια φρουφρουδένια λευκή μπλούζα, μαύρη φούστα, ροζ ζώνη και λευκή τσάντα Miu Miu. Διόλου τυχαία η επιλογή, τι κάνει Miu Miu στα κεραμίδια θα λέγαμε. Η Έβερ θα είναι ένα από τα πρόσωπα της καμπάνιας Miu Miu Nuit.

Εκτός δουλειάς και με τα κανονικά της ρούχα, η Έβερ είναι ένα χαριτωμένο κοριτσάκι, ένα γλυκύτατο παιδάκι. Όταν όμως πέσουν τα μέικ απ και τα χτενίσματα, μεταμορφώνεται σε απίστευτο βαθμό!

Η Έβερ έχει δύο αδελφές και περίπλοκα γονίδια: ρωσικά και σερβικά από τη μαμά και εγγλέζικα από τον μπαμπά. Μιλά Αγγλικά, Ρωσικά και Γαλλικά. Ζει στην Καλιφόρνια και κάνει τάε κβον το. Και είναι φτυστή η Μίλα Γιόβοβιτς.