Το OnlyFans, η συνδρομητική ψηφιακή πλατφόρμα που γεννήθηκε το 2016, συνεχίζει την επέλαση της, προσθέτοντας στην γκάμα των… προϊόντων της ακόμη και εν ενεργεία ποδοσφαιριστές!

Εντάξει δεν μιλάμε για κάποιο πρωτοκλασσάτο όνομα, ωστόσο στην Ισπανία και ειδικά στην Ανδαλουσία όλοι γνωρίζουν τον Μιγκέλ Γκερέρο.

Τον, 29χρονο σήμερα, τερματοφύλακα ο οποίος ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Σεβίλλης και μετά από μια καριέρα σε διάφορες ομάδες της περιοχής αποφάσισε να κρεμάσει τα γάντια του και να ασχοληθεί αποκλειστικά με το OnlyFans!

Ο Γκερέρο, τη φετινή σεζόν αγωνίζονταν σε ομάδα της Δ’ Εθνικής (Vélez de Málaga) με την οποία είχε μάλιστα διετές συμβόλαιο, αλλά τον περασμένο Ιανουάριο δήλωσε συμμετοχή στο τηλεριάλιτι «Το Νησί των Πειρασμών» (το αντίστοιχο με το Love Island που είδαμε στην Ελλάδα στο STAR).

Το εντυπωσιακό παρουσιαστικό του (που κάποτε ήταν το μεγάλο του όπλο ως τερματοφύλακας) δεν πέρασε απαρατήρητο και με το τέλος του ριάλιτι ο Γκερέρο είδε τους followers του στα social media να αυξάνονται εντυπωσιακά.

«Η συμμετοχή μου στο ριάλιτιέπαιξε μεγάλο ρόλο στην απόφασή μου. Άρχισα να δημιουργώ περιεχόμενο και δημιούργησα το κοινό μου. Αν και είχα διετές συμβόλαιο με καλό μισθό, ανάμεσα στην επιθυμία να μπω σε αυτόν τον κόσμο και στο γεγονός ότι το ποδόσφαιρο δεν με ικανοποιούσε πλέον με τον ίδιο τρόπο, κατέληξα στο να πάρω αυτή την απόφαση», εξήγησε ο ίδιος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του μέσω instagram.

Στην ίδια συνέντευξη ρωτήθηκε αν είναι έτοιμος να ικανοποιήσει την οποιαδήποτε επιθυμία του ζητήσουν οι συνδρομητές του, ακόμη και να τον δουν ντυμμένο στα ροζ χρώματα της Μπάρμπι (με αφορμή την ταινία που σπάει τα ρεκόρ) με τον ίδιο να απαντά:

«Θα ήταν θέμα συζήτησης και θα ορίζαμε μια ειδική τιμή. Το κάθε μήνυμα που λαμβάνω είναι κάτι ξεχωριστό. Με άλλα λόγια, στο τέλος έχεις μια ιδιωτική συνομιλία στην οποία μιλάς προσωπικά σε κάθε θαυμαστή και προσαρμόζεσαι σε αυτό που θέλουν. Επίσης ξέρω ότι είμαι εκεί για να εκπληρώνω τα φετίχ τους. Σου μιλάνε, σου ζητάνε διάφορα και εξαρτάται από το πόσο μακριά θέλεις να φτάσεις. Ο καθένας μπορεί να μου προτείνει ό,τι θέλει γιατί είμαι ανοιχτός να ακούσω τα πάντα. Ειλικρινά έχω πολύ ανοιχτό μυαλό».

Διαβάστε ακόμη: