Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» βρέθηκε σήμερα, 17 Απριλίου, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά για τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.

Ωστόσο, σε κάποιο σημείο της συζήτησης, ο Φώτης Σεργουλόπουλος αιφνιδίασε τον Μιχάλη Ιατρόπουλο κάνοντας αναφορά σε μία παλαιότερη δημόσια δήλωση του ηθοποιού για τους ομοφυλόφιλους, η οποία είχε προκαλέσει αίσθηση.

Μιχάλης Ιατρόπουλος: «Είχε παρεξηγηθεί η δήλωση μου που είχα κάνει παλαιότερα»

«Να σε ρωτήσω κάτι, βρε Μιχάλη, είπες νωρίτερα ότι γυρίζεις μία ταινία για την κακοποίηση των γυναικών. Τα πράγματα έχουν αλλάξει τα τελευταία χρόνια για τις γυναίκες, για τους ομοφυλόφιλους, ψηφίστηκε και ένα νομοσχέδιο πρόσφατα. Έχεις μετανιώσει για πράγματα που έχεις πει και τα οποία ίσως πλήγωσαν κάποιες ομάδες ανθρώπων;», ρώτησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Εγώ κάποτε μίλησα το 2008 στην εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και είχα ονομάσει κάπως άκομψα τους ”προκλητικούς” ομοφυλόφιλους. Τι εννοώ ”προκλητικοί”; Αυτοί που έχουν κακή συμπεριφορά, όταν ο άλλος είναι απαξιωτικός και υβριστικός απέναντί σου. Αυτό εννοούσα και παρεξηγήθηκε» εξήγησε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Και πρόσθεσε: «Είμαι ένας λαϊκός άνθρωπος και εκφράζομαι έτσι, κάποιες φορές ξεχνιέμαι ότι είμαι στην τηλεόραση».

Τέλος ο ηθοποιός αποκάλυψε: «Εγώ έχω υπερασπιστεί στη γειτονιά μου στη Θεσσαλονίκη πάρα πολύ αυτούς τους ανθρώπους. Έπαιζα ξύλο για να μην τους πειράζουν».

Διαβάστε ακόμη: