Ο φρόντμαν των Metallica, Τζέιμς Χέτφιλντ, και η σύζυγός του για περισσότερες από δύο δεκαετίες Φραντσέσκα δεν είναι πια μαζί σύμφωνα με το TMZ.

Πηγές κοντά στο πρώην ζευγάρι λένε ότι ο Τζέιμς υπέβαλε έγγραφα διαζυγίου εναντίον της Φρανσέσκα Χέτφιλντ στο Κολοράντο νωρίτερα αυτό το έτος.

Το ζευγάρι κράτησε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τον χωρισμό τους καθώς και οι δυο τους είναι ακόμα σε επαφή, αφού έχουν παιδιά.

Ο Τζέιμς και η Φραντσέσκα γνωρίστηκαν το 1992 και παντρεύτηκαν το 1997. Έχουν μαζί δύο κόρες και έναν γιο. Ο Τζέιμς πιστώνει στη Φραντσέσκα όλα αυτά τα χρόνια την αμέριστη βοήθεια που του παρείχε σε δύσκολες στιγμές, συμπεριλαμβανομένων των προβλημάτων διαχείρισης του θυμού του.

Σε μια συνέντευξη μάλιστα, ο Τζέιμς είχε πει ότι η Φραντσέσκα τον απείλησε μια φορά ότι θα έπαιρνε τα παιδιά από το σπίτι και θα έφευγε αν δεν μπορούσε ο ίδιος να ελέγξει την ψυχραιμία του.

Η Φραντσέσκα ήταν ο πρώτος γάμος του Χέτφιλντ και τον έχει συνοδέψει σε πολλές περιοδείες του θρυλικού μέταλ συγκροτήματος σε όλο τον κόσμο.