Ο κύβος ερρίφθη για την πρωινή ζώνη της ΕΡΤ και το «δίδυμο» Δημήτρης Κοτταρίδης και Γιάννης Πιτταράς όχι μόνο παραμένει στον αέρα για ακόμη μία σεζόν, αλλά ενισχύεται κιόλας.

Η διοίκηση της ΕΡΤ έψαχνε όλο αυτό το διάστημα μια γυναίκα από την ιδιωτική τηλεόραση που θα κάτσει ανάμεσα στο δίδυμο στην εκπομπή «Από τις έξι» για να δώσει μια άλλη νότα στην πρωινή παρέα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η δημοσιογράφος αυτή όχι μόνο βρέθηκε αλλά φαίνεται πως έχει ήδη δώσει τα χέρια με τους ιθύνοντες για να κάνει τη μεταγραφή από τον ΣΚΑΪ. Πρόκειται για την Χριστίνα Βίδου, με μεγάλη εμπειρία τόσο στην τηλεόραση όσο και στο ραδιόφωνο και έχει το προφίλ που ταιριάζει γάντι με αυτό που η κρατική τηλεόραση θέλει να προσδώσει.

Τηλεοπτικά η ίδια έχει καιρό να εμφανιστεί, αν και στο παρελθόν έχει ξανακάνει πρωινό όταν έφυγε η Πόπη Τσαπανίδου από το κανάλι του Νέου Φαλήρου, αλλά έχει δοκιμαστεί με επιτυχία και σε άλλες ζώνες, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει αποτραβηχτεί στα ερτζιανά με ραδιοφωνική παρουσία τόσο στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ στην απογευματινή ζώνη όσο και στον Μελωδία στην πρωινή ζώνη, μιας και ανήκει στον ίδιο όμιλο.