Αποκαλύψεις για την υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Όπως αποκαλύπτεται, ο άνδρας φέρεται να είχε έντονο διάλογο με τον 51χρονο κρεοπώλη, που τον είδε τελευταία φορά και που του χρωστούσε μεγάλο χρηματικό ποσό.

Σύμφωνα με το MEGA, στο κινητό τηλέφωνο του κρεοπώλη επικεντρώνονται πλέον οι έρευνες των Αρχών, για τον εντοπισμό του 31χρονου που αγνοείται από τις 4 Ιανουαρίου.

Το κινητό του 51χρονου βρίσκεται στα χέρια των Αρχών για να ανακτηθούν δεδομένα, που έχουν διαγραφεί. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Αστυνομία έχει ανακτήσει συνομιλίες των δύο ανδρών μέσω κοινωνικών δικτύων που «καίνε» τον κρεοπώλη.

Μάλιστα, ο βασικός ύποπτος είχε σβήσει αυτές τις συνομιλίες, οι οποίες αφορούσαν τα χρήματα που του είχε δανείσει ο αγνοούμενος. Στις συνομιλίες αυτές υπήρχε έντονος διάλογος μεταξύ τους καθώς ο 31χρονος ζητούσε άμεσα τα χρήματά του πίσω.

Επιπλέον, σύμφωνα με την αστυνομία, ο κρεοπώλης φαίνεται να είχε αφήσει στο σπίτι το κινητό του προτού συναντηθεί με τον 31χρονο. Από την άλλη, το κινητό του αγνοούμενου παραμένει άφαντο.

Η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε επιχείρηση ανάκτησης δεδομένων από το τηλέφωνο του Μπάμπη ενώ γίνεται και έλεγχος τραπεζικών λογαριασμών του Μπάμπη.

Μεσολόγγι: «Μεθοδευμένη εγκληματική ενέργεια, ο δράστης δεν μπορεί να είναι μόνο ένας» λέει η οικογένεια του Μπάμπη

Μία νέα διάσταση στην υπόθεση δίνει η οικογένειά του, «δείχνοντας» όχι μόνο τον 51χρονο κρεοπώλη αλλά και επιπλέον πρόσωπα.

Ο δικηγόρος της οικογένειας ειδικότερα αναφέρει επίσης ότι θα ζητηθεί άρση του τραπεζικού απορρήτου για να εξεταστούν όλες οι τελευταίες κινήσεις του Μπάμπη.

«Είναι δεδομένο ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια η οποία είναι μεθοδευμένη, έχει μια συγκεκριμένη υποδομή και κατά την άποψή μου ο δράστης δεν μπορεί να είναι μόνο ένας. Θα καταθέσουμε και μήνυση από την πλευρά της οικογένειας με νέα στοιχεία που θα προσκομίσουμε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου ώστε να γίνει άρση των τραπεζικών λογαριασμών και να δούμε όλες τις κινήσεις του Μπάμπη», υπογραμμίζει ο κ. Δημόπουλος.

Διαβάστε ακόμη: