Συνεχίζονται για ενδέκατη ημέρα οι έρευνες για τον εντοπισμό του Μπάμπη, με τις Αρχές να «χτενίζουν» την περιοχή του αεροδρομίου στο Μεσολόγγι, προσπαθώντας να εντοπίσουν τα ίχνη του.

Με την αγωνία για την τύχη του 31χρονου Μπάμπη να κορυφώνεται, drones, ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, ακόμα και δύτες συμμετέχουν στις επιχειρήσεις των Αρχών.

Κι ενώ οι δυνάμεις και εθελοντές «χτενίζουν» την περιοχή, οι Αρχές εστιάζουν στα μηνύματα που αντάλλαξαν ο κυνηγός με τον 50χρονο κρεοπώλη, ο οποίος έχει μπει στο στόχαστρο των Αρχών.

Υπενθυμίζεται πως ανάμεσα στα μηνύματα που είχαν ανταλλάξει οι δύο άνδρες, ο 31χρονος ζητούσε πίσω το ποσό των 17.000 ευρώ που είχε δανείσει στον κρεοπώλη.

Μεσολόγγι: Υπάρχει τρίτο πρόσωπο;

Σύμφωνα με τις έρευνες των Αρχών, υπάρχει ένα πρόσωπο «μυστήριο», το οποίο είχε επαφή με τον κρεοπώλη, γεγονός το οποίο προκύπτει από τα ψηφιακά ίχνη του 50χρονου.

Η οικογένεια του 30χρονου Μπάμπη βιώνει ώρες αγωνίας, καθώς όλες τους οι ελπίδες αρχίζουν και λιγοστεύουν. Όπως αναφέρει στο MEGA η αδερφή του αγνοούμενου, η οικογένεια περιμένει να μάθει εάν όντως υπάρχει τρίτο άτομο που θα μπορούσε να δώσει λύση στον άλυτο γρίφο της εξαφάνισης.

«Θέλουμε να βρεθεί ο αδερφός μου. Από εκεί και πέρα όποιος το έκανε, τι και πως, δεν με απασχολεί. Αυτό θα το δει η δικαιοσύνη και όποιος πρέπει. Το θέμα μας είναι να βρεθεί ο αδερφός μου. Ο αδερφός μου δεν θα εξαφανιζόταν ποτέ από τη μητέρα μου, δεν θα της το έκανε ποτέ».

Όπως ανέφερε η ίδια, όταν ο Μπάμπης επισκεπτόταν το Μεσολόγγι, για ένα μικρό χρονικό διάστημα, όπως ισχυρίζεται η αδερφή του, πήγαινε συχνά για καφέ ή για κυνήγι με έναν κοινό γνωστό του 50χρονου κρεοπώλη.

Η αδερφή του Μπάμπη δήλωσε στο MEGA πως προσπαθεί να μάθει τι συνέβη στον αδερφό της. «Θέλω να έρθει η στιγμή που θα πάρω όλες τις καταθέσεις και τα στοιχεία στα χέρια μου. Θέλω να δω τι έχει ειπωθεί, γιατί είμαστε μικρή κοινωνία», είπε.

Η οικογένειά του απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάποια πληροφορία που θα βοηθήσει στον εντοπισμό του 30χρονου να επικοινωνήσει με τις Αρχές.

Διαβάστε ακόμη: