Το μήλο κάτω απ’ τη μηλιά. Η αλήθεια είναι ότι οι τρεις γιοι του Λιονέλ Μέσι θα έχουν πολύ δύσκολη δοκιμασία, σε περίπτωση που αποφασίσουν να ακολουθήσουν το επάγγελμα του πατέρα τους. Δύσκολα θα καταφέρουν ακόμα και να τον πλησιάσουν, πόσω μάλλον να τον ξεπεράσουν.

Ο δεύτερος γιος του Αργεντίνου σούπερ σταρ δείχνει να βρίσκεται σε καλό δρόμο. Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει μέχρι που θα φτάσει, ωστόσο ο Ματέο Μέσι φαίνεται να έχει πάρει από τον πατέρα του, αν και δεξιοπόδαρος. Στο τελευταίο παιχνίδι της Κ9 της Ίντερ Μαϊάμι, ο μικρός Ματέο ξεχώρισε για ακόμη μια φορά. Κατάφερε να σκοράρει πέντε γκολ στο παιχνίδι και να κάνει τη διαφορά για την ομάδα του.

Γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ντρίμπλες ανάμεσα από τρεις και τέσσερις αντιπάλους και πανηγυρισμούς στέλνοντας φιλάκια. Ο Ματέο θύμισε τον πατέρα του και δείχνει να τα πηγαίνει περίφημα. Το βάρος που θα κουβαλήσει τα επόμενα χρόνια εφόσον ασχοληθεί επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο θα είναι σίγουρα πολύ μεγάλο ωστόσο ο μικρός Ματέο μοιάζει να το… κατέχει.

Διαβάστε ακόμη: