Ο Τζον Μπον Τζόβι, αποφάσισε να πουλήσει το διαμέρισμα των τεσσάρων υπνοδωματίων στην πυκνοκατοικημένη περιοχή Γκρίνουιτς Βίλατζ της Νέας Υόρκης για 22 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με την Wall Street Journal.

Το πολυτελές διαμέρισμα έχει πανοραμική θέα στο κέντρο του Μανχάταν και άμεση πρόσβαση με ανελκυστήρα, ο οποίος ανοίγει σε έναν ιδιωτικό προθάλαμο που οδηγεί σε ένα μεγάλο σαλόνι με παράθυρα από το δάπεδο έως την οροφή. Το σαλόνι ανοίγει σε ένα μπαλκόνι Juliette – με γυάλινα στηθαία – και συνορεύει με μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, σύμφωνα με το Compass, το οποίο έχει αναλάβει την πώληση.

Το κυρίως υπνοδωμάτιο του διαμερίσματος, το οποίο έχει θέα προς νότια και ανατολικά, διαθέτει walk-in ντουλάπα και ένα πολυτελές μπάνιο από λευκό και γκρι μάρμαρο με μεγάλο παράθυρο, γυάλινη ντουζιέρα και μπανιέρα. Τα υπόλοιπα τρία υπνοδωμάτια του σπιτιού διαθέτουν δικό τους μπάνιο και ντουλάπες.

Το διαμέρισμα, που κατασκευάστηκε το 2013, περιλαμβάνει πρόσβαση στο γυμναστήριο του Greenwich Lanes, στην πισίνα, στο υδρομασάζ, στα ατμόλουτρα, στον προσομοιωτή γκολφ και πολλά άλλα, σύμφωνα με το Compass.

Να σημειώσουμε ότι ο 59χρονος καλλιτέχνης, ο οποίος είναι ιδιαίτερα γνωστός για την φιλανθρωπική του δράση – έχει ανοίξει εστιατόρια που προσφέρουν φαγητό σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη – αναμένεται να ξεκινήσει περιοδεία τον Απρίλιο.