Ο αντιπρόεδρος του ρωσικού συμβουλίου ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ απείλησε την Ουκρανία μετά τις επιθέσεις ενόπλων στο συναυλιακό κέντρο της Μόσχας με τουλάχιστον 40 νεκρούς και 100 τραυματίες.

Σε μήνυμά του στην πλατφόρμα Telegram, ο Ρώσος πρώην πρόεδρος, αφού εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για τα θύματα των επιθέσεων, προχώρησε σε μήνυμα με το οποίο δεσμεύτηκε για σκληρά αντίποινα, ενώ απείλησε ακόμη και με θάνατο.

«Οι τρομοκράτες καταλαβαίνουν μόνο τον τρόμο των αντιποίνων» τόνισε και υποσχέθηκε να απαντήσει «στον θάνατο με θάνατο».

«Εάν διαπιστωθεί ότι πρόκειται για τρομοκράτες του καθεστώτος του Κιέβου, όλοι τους πρέπει να διαλυθούν ανελέητα, συμπεριλαμβανομένων και των αξιωματούχων» σημείωσε δε.

Η Ουκρανία από την πλευρά της, δια μέσω του συμβούλου του Βολοντίμιρ Ζελένσκι, Μιχαήλ Ποντόλιακ, ξεκαθάρισε ότι το Κίεβο δεν εμπλέκεται στο αιματηρό επεισόδιο.

Σε τοποθέτησή του ο Λευκός Οίκος, αφού καταδίκασε τις τρομοκρατικές ενέργειες, μετέφερε το μήνυμα ότι η Ουκρανία δεν εμπλέκεται στις επιθέσεις.

Διαβάστε ακόμη: