Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η Νένα Μεντή η οποία, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο σύζυγός της «έφυγε» από την ζωή σε ηλικία μόλις 34 ετών αλλά και στον σύντροφό της τώρα με τον οποίο αν και είναι «μαζί» 44 χρόνια, μένουν χώρια εδώ και 15 χρόνια.

Η ηθοποιός ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική στο πλατό του «the 2Night show».

Νένα Μεντή: Με τον σύντροφό μου είμαστε μαζί 44 χρόνια, τα 15 τελευταία μένουμε χώρια

Νένα Μεντή: «Ο πρώτος μου σύζυγος έφυγε στα 34 του χρόνια»

«Έχω περάσει πολλά κακά στη ζωή μου, από θανάτους και απώλειες. Ο πρώτος μου άντρας, ο Κώστας Στυλιάρης έφυγε στα 34 του χρόνια. Δεν υπάρχει αυτό το σοκ. Ακόμη και τώρα που έχει περάσει τόσος καιρό και αναπολώ τη στιγμή, δεν το χωράει ο νους μου. Γερός άνθρωπος και πέθανε ξαφνικά. Μόλις είχαμε γυρίσει την ταινία «Ο Θίασος», εκείνος παίζει τον φασίστα και εγώ είπα ένα τραγούδι. Μετά από έναν χρόνο και λιγότερο, πέθανε. Για δύο τρία χρόνια δεν μπορούσα να πάω σινεμά να δω την ταινία. Όταν πήγα έπεσα από το κάθισμα, δεν το άντεχα. Ήταν πολύ νέος ήταν πολύ ξαφνικό αυτό που έγινε», δήλωσε αρχικά η ηθοποιός.

https://www.youtube.com/watch?v=X1NuYc2BfPU&ab_channel=Zappitshow

Το θέατρο, ο ερχομός της κόρης της και ο τζόγος

Στην συνέχεια η Νένα Μεντή μίλησε για το θέατρο απ’ όπου, όπως αποκάλυψε, απείχε για τέσσερα χρόνια:

«Άφησα το θέατρο τέσσερα χρόνια, δεν το άντεχα, είπα ότι δεν είναι για μένα. Το 1978 συνέβη κάτι με το θίασο που ήμουν και το άφησα. Είπα ότι έχω άλλα μυαλά, όχι ότι ήμουν σωστή εγώ, αλλά δεν μπορούσα να προσαρμοστώ. Πήρα τον δεύτερο άντρα μου τότε… Δεν είμαστε παντρεμένοι. Ο γάμος είναι αχρείαστο πράγμα. Ένα χαρτί που υπογράφεις. Έχω μια κόρη, πολύ καλή. Ανοίξαμε μια μπουτίκ κουλτουριάρικη στο Πόρτο Χέλι. Τρεις μήνες το κράτησα το μαγαζί. Τον υπόλοιπο χρόνο έπαιζα χαρτιά, ήμουν χαρτόμουτρο.

Έκανα παιδί, το οποίο ήθελα δεν ήθελα… Μέχρι να μείνω έγκυος, δεν ήθελα παιδί, ήθελα να είμαι ελεύθερη. Λέω κάντο γιατί μπορεί να μετανιώσεις, αλλά αυτή ήταν η μεγάλη ευτυχία στη ζωή μου. Δεν συγκρίνεται με τίποτα. Αφού έκανα το παιδί, δεν μπορούσα πια να παίζω. Δεν δυσκολεύτηκα καθόλου να κόψω τον τζόγο. Αν πω ότι δεν ξανακάνω κάτι, δεν το ξανακάνω. Έχω πολλή δύναμη, είναι θέμα αυτοπεποίθησης. Έχω μια σκληρότητα, αλλά είμαι και λιώμα συγχρόνως».

Νένα Μεντή: Με τον σύντροφό μου είμαστε μαζί 44 χρόνια, τα 15 τελευταία μένουμε χώρια

Νένα Μεντή: «Είμαι χορτάτη από έρωτα»

Τέλος, η Νένα Μεντή μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την απόφαση να μην μένει πλέον με τον σύντροφό της ενώ είναι «μαζί».

«Είμαι χορτάτη από έρωτα. Και ερωτεύτηκα και αγάπησα. 44 χρόνια είμαστε μαζί με τον σύντροφό μου. Δεν θέλει να μιλάω για εκείνον. Ήμουν πολύ τυχερή και με τους δύο άντρες μου. Έχω έναν σπουδαίο άνθρωπο, νεότερος από μένα αρκετά, έναν δυνατό ηθοποιό. Έχουμε παίξει μαζί, έτσι ερωτευτήκαμε. Με έχουν ερωτευτεί πολύ… Δεν μένουμε στο ίδιο σπίτι εδώ και 15 χρόνια. Μείναμε μαζί για 25 χρόνια, κάναμε το παιδί. Είμαστε μαζί και αγαπημένοι. Είμαστε στο ίδιο μύκος κύματος. Ήταν επιθυμία και των δυο μας. 20 λεπτά με τα πόδια είναι η απόσταση. Δεν υπάρχει, είναι the best!».