Στη μέση ενός δρόμου στο Μενίδι, περίπου στις 21:30 χθες βράδυ ένα αυτοκίνητο τυλίχθηκε στη φλόγες.

Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο σταθμευμένο ΙΧ αυτοκίνητο στο Μενίδι είχε τραγική κατάληξη καθώς ανασύρθηκε νεκρός ένας άνδρας. Ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός ήταν 44 ετών και πατέρας δύο παιδιών.

Δείτε βίντεο από τη στιγμή που το αυτοκίνητο είναι τυλιγμένο στις φλόγες και η Πυροσβεστική προσπαθεί να το κατασβέσει:

Ήταν λίγο μετά τις 21.30 όταν η Πυροσβεστική κλήθηκε για ένα αμάξι το οποίο ήταν σταθμευμένο στη συμβολή της λεωφόρου Ιωνίας με την οδό Αγίων Ταξιαρχών και-για άγνωστο λόγο μέχρι στιγμής-τυλίχθηκε στις φλόγες.

Στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα με δέκα Πυροσβέστες οι οποίοι έσβησαν τη φωτιά αλλά έβγαλαν απανθρακώμενο τον οδηγό του οχήματος.

Ερωτηματικά, ωστόσο, προκύπτουν τόσο από το γεγονός ότι το ΙΧ ήταν σταθμευμένο όσο και από την κατάσταση στην οποία βρέθηκε η σορός του επιβάτη η οποία έφερε εκτεταμένα εγκαύματα με αποτέλεσμα ακόμη και το φύλο να αναγνωρίζεται με δυσκολία.

Η υπόθεση εξελίσσεται σε θρίλερ καθώς δύο ώρες αργότερα το Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής δέχθηκε κλήση για μια νέα φωτιά σε σταθμευμένο αμάξι επί της οδού Ιωάννη Ρίτσου, στο Μενίδι, σε απόσταση μόλις ενός χιλιομέτρου από το πρώτο συμβάν.

Την έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκε ή πρώτη φωτιά στο Μενίδι διενεργεί η Ελληνική Αστυνομία ενώ το αυτοκίνητο εξετάζεται από τις Αρχές.