Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν η Μελίνα Νικολαΐδη και o personal trainer σύντροφός της, Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης.

Το πρώην, πλέον, ζευγάρι είχε γνωστοποιήσει τη σχέση του πριν από περίπου δύο χρόνια, ωστόσο, όπως αποκάλυψε το Star, αποφάσισαν να χωρίσουν πριν από περίπου 10 ημέρες.

«Η Μελίνα Νικολαΐδη είναι μικρή ακόμα, πρέπει να ζήσει πέντε πράγματα»
Σύμφωνα με την Τίνα Μεσσαροπούλου, η οποία γυμνάζεται στο γυμναστήριο του 35χρονου Πολυχρονιάδη, η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης έχουν άλλες προτεραιότητες.

«Νομίζω ότι ήταν ένας χωρισμός που επήλθε πάρα πολύ ήρεμα και μετά από συζήτηση μεταξύ του ζευγαριού. Αποφάσισαν ότι πλέον έχουν άλλες προτεραιότητες. Η Μελίνα είναι σε μια ηλικία που πρέπει να ζήσει και πέντε πράγματα, είναι μόλις 20 χρονών» αποκάλυψε η δημοσιογράφος.

Το τελευταίο διάστημα πάντως είχαν αραιώσει τις κοινές τους εμφανίσεις. Πρόσφατα, η Μελίνα Νικολαΐδη είχε κάνει μια βραδινή έξοδο στο μαγαζί όπου εμφανίζονται ο Λευτέρης Πανταζής και η Έλλη Κοκκίνου χωρίς τον Αλέξανδρο στο πλευρό της, ενώ χθες το βράδυ διασκέδασε μαζί με τη μητέρα της στα Mad Awards.

Διαβάστε ακόμη