Θύελλα αντιδράσεων έχει προκληθεί στη Βρετανία μετά τη δημοσίευση ενός βίντεο, στο οποίο ο ετεροθαλής αδερφός της Μέγκαν Μαρκλ τη σατιρίζει στο κανάλι του στο Youtube.

Ο Τόμας Μαρκλ Τζούνιορ παριστάνει τη δούκισσα του Σάσεξ με μια περούκα και τη μιμείται ως έγκυο, περνώντας ένα μαξιλάρι κάτω από τα ρούχα του.

Ο Τόμας δεν έχει μιλήσει με την ετεροθαλή αδελφή του εδώ και μια δεκαετία, φαίνεται όμως να μην έχει πρόβλημα να εκμεταλλεύεται τη σύνδεσή του με τη βασιλική οικογένεια, όπως αναφέρει η New York Post.

Μέγκαν Μαρκλ: Tην κοροϊδεύει φορώντας περούκα και παριστάνοντας πως είναι έγκυος

«Το όνομά μου είναι Me-πάλι» λέει και χαρακτηρίζοντας την αδερφή του ως «κατσαρομάλλα καβαλάρισσα» στο ειρωνικό του βίντεο, ο Τόμας συνεχίζει: «Έκανα απλά επίδειξη του νέου καρούμπαλου που αγόρασα μεταχειρισμένο στο eBay από το Μοντεσίτο».

Η βασιλική σχολιάστρια Τζένι Μποντ κατέκρινε το βίντεο την Κυριακή με δήλωσή της στην Daily Mail: «Όταν το ίδιο σου το αίμα σου επιτίθεται, έτσι πρέπει να είναι η απόλυτη προδοσία»

Η ίδια περιέγραψε το υλικό ως «γκροτέσκο». «Αν δεν σου αρέσει, μην το βλέπεις, σωστά; Θα καβαλήσω αυτά τα φτερά, μωρό μου. Ω, ναι, αν δεν ήταν η Μέγκαν Μαρκλ, δεν ξέρω τι θα έκανα», λέει ο ίδιος στο βίντεο.

Ο Τόμας δουλεύει και ζει στο Όρεγκον, είναι ένα από τα δύο ετεροθαλή αδέλφια της Μέγκαν, μαζί με τη Σαμάνθα, η οποία επίσης δεν έχει καμιά σχέση με τη δούκισσα.

Μέγκαν Μαρκλ: Πόσα ετεροθαλή αδέρφια έχει και ποια η σχέση τους

Και ενώ η Μέγκαν Μαρκλ είναι γνωστό ότι είναι ιδιαίτερα δεμένη με τη μητέρα της Ντόρια, δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για την υπόλοιπη οικογένειά της, με τη Δούκισσα να έχει τεταμένες σχέσεις με τα δύο ετεροθαλή αδέρφια της.

Η Μέγκαν Μαρκλ έχει δύο ετεροθαλή αδέρφια, τη Σαμάνθα και τον Τόμας Τζούνιορ.

Τα τρία αδέρφια έχουν τον ίδιο πατέρα, Τόμας Μαρκλ. Η μητέρα της Μέγκαν είναι η Ντόρια Ράγκλαντ, ενώ η μητέρα της Σαμάνθα και του Τόμας Τζούνιορ είναι η Ρόσλιν Μαρκλ.

Διαβάστε ακόμη: