Η Megan Fox έχει αποδείξει πως γνωρίζει πολύ καλά πώς να τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω της με τις εμφανίσεις της.

Η διάσημη ηθοποιός που έχει συζητηθεί ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, λόγω της κρίσης που πέρασε ο αρραβώνας της με τον Μασίν Γκαν Κέλι βρέθηκε στην εκδήλωση για την κυκλοφορία τoυ ετήσιου τεύχους του Sports Illustrated.

Megan Fox: Τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της

Εκεί, η Megan Fox εμφανίστηκε με ένα μαύρο μακρύ φόρεμα, με βαθύ ντεκολτέ, το οποίο ήταν μάλιστα, διάφανο στο πάνω μέρος, τονίζοντας το γυμνασμένο της κορμί.

Το νέο της λουκ, με τα χάλκινα μαλλιά, αντί για τα μαύρα που είχε συνηθίσει μέχρι σήμερα το κοινό της, τράβηξε επίσης, όλα τα βλέμματα πάνω της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Giannetos (@giannetos)

Megan Fox για τη σωματική δυσμορφία: «Δεν αγάπησα ποτέ το σώμα μου»

Η Megan Fox μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για το πώς βλέπει τον εαυτό της και συγκεκριμένα, το σώμα της. Η διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε σε ένα βίντεο για το τεύχος «Swimsuit 2023» του Sports Illustrated ότι εξακολουθεί να παλεύει να δει το σώμα της με θετική ματιά.

«Έχω σωματική δυσμορφία – δεν βλέπω ποτέ τον εαυτό μου όπως με βλέπουν οι άλλοι», είπε η Φοξ. «Δεν υπάρχει ούτε μία στιγμή της ζωής μου που να αγάπησα το σώμα μου, ποτέ, ποτέ».

«Όταν ήμουν μικρή, αυτή ήταν μια εμμονή που είχα… Είχα επίγνωση όσο ήμουν μικρή ότι δεν ήμουν σίγουρη για το σώμα μου και σίγουρα δεν ήταν πρόβλημα του περιβάλλοντος, καθώς μεγάλωσα σε ένα πολύ θρησκευόμενο περιβάλλον όπου τα σώματα δεν αναγνωρίζονταν καν. Το ταξίδι της αγάπης του εαυτού μου θα είναι ατελείωτο, νομίζω», συνέχισε η Megan Fox.

Η Megan Fox αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι έπασχε από σωματική δυσμορφία και είχε «πολλές βαθιές ανασφάλειες» σε μια συνέντευξη του Οκτωβρίου 2021 στο British GQ Style.

«Μπορεί να κοιτάξουμε κάποιον και να σκεφτούμε, “Αυτό το άτομο είναι τόσο όμορφο. Η ζωή του πρέπει να είναι τόσο εύκολη”. Πιθανότατα δεν αισθάνεται όμως έτσι για τον εαυτό του», είπε.

Διαβάστε ακόμη: