Για να ξέρετε…

Με ένα ξένο fund πίσω από το οποίο εικάζεται και φημολογείται ότι κρύβεται ο εφοπλιστής και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ Μάριος Ηλιόπουλος – ο οποίος φέρεται να βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με το Μ. Μαξίμου – λένε έγκυρες πηγές ότι συνομιλεί ο Ιβάν Σαββίδης για την πώληση του τηλεοπτικού σταθμού Open!

Μετά το ναυάγιο (καθ’ υπόδειξη του Μαξίμου) των διαπραγματεύσεων με τους 3 πανίσχυρους καναλάρχες (Mega, Antenna, Star) από τους οποίους τη μια μέρα ζητούσε 30 εκατ., την άλλη 60 και την επόμενη 90 εκατ. ευρώ, ο Ρωσοπόντιος επιχειρηματίας που φέρεται να συνδέεται πλέον στενά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη σεβόμενος τις αποφάσεις και επιλογές του, έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με ξένο fund πίσω από το οποίο πιθανολογείται ότι βρίσκεται ο Μάριος Ηλιόπουλος!

Κατά τις ίδιες πηγές το τίμημα που συζητείται φέρεται να κυμαίνεται πέριξ των 70 εκατ. ευρώ, τη στιγμή κατά την οποία το Open μπαίνει μέσα 25-30 εκατ. τον χρόνο, ενώ την ώρα τούτη υπάρχει και ένα άνοιγμα ύψους 9 εκατ. ευρώ από την εταιρία παραγωγής του Ν. Κοκλώνη το οποίο δεν έχει καταβληθεί δημιουργώντας ένα επιπρόσθετο ζήτημα ρευστότητας στον τηλεοπτικό σταθμό!

Διαβάστε ακόμη: