Καλά κέρδη βγήκαν την Κυριακή! Πέρασαν οι 4 από τις 5 επιλογές, οι «άσοι» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με απόδοση 1,61, της Ατλέτικο Μαδρίτης με 2,02, το «διπλό» της Μαρσέιγ με 1,90 και το Over στο ματς Λεβερκούζεν-Μάιντζ με 1,78. Δεν ήρθε μόνο το Goal/Goal στην Τούμπα, αφού ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη με 2-0 και η ΑΕΚ δεν κατάφερε να σκοράρει.

Σήμερα και αύριο γίνονται οι υπόλοιποι 4 αγώνες της φάσης των «16» του Champions League. Στο ντέρμπι της Λίβερπουλ με τη Ρεάλ δεν υπάρχει φαβορί. Θα συναντηθούν για πρώτη φορά μετά τον περσινό τελικό του Champions League. Θυμίζω τι είχε γίνει το βράδυ της 28ης Μαΐου στο Παρίσι. Ο Κουρτουά «κατέβασε τα ρολά» και η Ρεάλ με το γκολ του Βινίσιους Ζούνιορ πήρε τη νίκη με 1-0 και έβαλε στη συλλογή της το 14ο τρόπαιο. Το σημερινό ματς είναι διαφορετικό, ενώ υπάρχει και η ρεβάνς στην Ισπανία. Μια λογική επιλογή είναι το Goal/Goal. Και οι 2 ομάδες είναι ικανές για να σκοράρουν.

Στο άλλο αποψινό παιχνίδι η Νάπολι προέρχεται από συνεχόμενες επιτυχίες και πάει με … σπασμένα τα φρένα στη Φρανκφούρτη. Δύσκολα θα την σταματήσει η Άιντραχτ. Πληρώνει 2,15 το «διπλό» στο Πάμε Στοίχημα.

Στα παιχνίδια της Τετάρτης υπάρχουν φαβορί. Η Ίντερ είναι δυνατή στην έδρα της και μπορεί να πάρει τη νίκη και το προβάδισμα για την πρόκριση κόντρα στην Πόρτο, η οποία πάντως με την επανέναρξη του πρωταθλήματος είναι ανεβασμένη.

Η Μάντσεστερ Σίτι, αν και κάνει τις γκέλες της (όπως το 1-1 του Σαββάτου με την Νότιγχαμ), έχει τον πρώτο λόγο στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λειψία. Θα σταθώ και σε έναν σκόρερ σε αυτό το ματς, τον Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος έχει βάλει 6 γκολ σε 4 παιχνίδια με την προηγούμενη ομάδα του την Ντόρτμουντ, κόντρα στη Λειψία. Στο 1,75 είναι η απόδοση του Χάαλαντ ως anytime σκόρερ.

Αυτά για το Champions League. Tα λέμε ξανά την Πέμπτη με τις ρεβάνς του Europa League και του Conference League.

Διαβάστε περισσότερα