search

AREA 51

Επιμένουμε: 1. Με ποιον μεγαλοτραπεζίτη είναι «πυρ και μανία» ο Κυριάκος Μητσοτάκης; 2. Ποιος τραπεζικός γόνος καυχιέται δεξιά και αριστερά ότι θα είναι ο νέος Διοικητής μεγάλης συστημικής τράπεζας;

Γιατί ο πρωθυπουργός «τα έχει πάρει» με τον προβεβλημένο τραπεζίτη - Πολλά λέγονται στα υπόγεια του Μαξίμου - Το θράσος και η έπαρση του τραπεζικού γόνου, που αποδομεί τον Διευθύνοντα της μεγάλης τράπεζας!

Ένας και μόνον ένας είναι ο πολιτικός παράγοντας απόλυτης εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού

Επιμένουμε και επανερχόμαστε:

1. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές με γνώση εκ των έσω, φέρεται να είναι «πυρ και μανία» με προβεβλημένο μεγαλοτραπεζίτη, που έχει γράψει την δική του ιστορία στο τραπεζικό σύστημα εδώ και πάρα πολλά χρόνια!

Ο λόγος που ο πρωθυπουργός φέρεται να είναι έξαλλος με τον προβεβλημένο τραπεζίτη δεν έχει γίνει γνωστός αν και πολλά ακούγονται και λέγονται πέριξ αλλά και στα υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου!

Υπό αυτό το πρίσμα, πιθανότατα αναμένονται εξελίξεις…

2. Τραπεζικός γόνος που έχει ανέλθει κατακόρυφα στην πυραμίδα της ιεραρχίας του τραπεζικού συστήματος, εσχάτως κυκλοφορεί και διαλαλεί με πομπώδη τρόπο, ότι προσεχώς θα είναι ο νέος διοικητής μεγάλης συστημικής τράπεζας, αποδομώντας ουσιαστικά τον νυν Διευθύνοντα σύμβουλο, ο οποίος παρεμπιπτόντως προέρχεται και από μια μεγάλη επιτυχία!

Και όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες, αυτοαποκαλείται «The new Sheriff in Town»!

Θράσος, αυθάδεια, έπαρση, αλαζονεία ή αυτοπεποίθηση; Και αλήθεια, όλα αυτά, από πού πηγάζουν;

Διαβάστε ακόμη: