Δύο αγώνες από το πρωτάθλημα της Ιταλίας και παιχνίδια Κυπέλλων έχει το σημερινό πρόγραμμα. Από την Ιταλία ξεχώρισα τα 2 φαβορί, τη Ρόμα και τη Γιουβέντους. Η πρώτη παίζει εκτός έδρας με την ουραγό Κρεμονέζε και αν την κερδίσει θα ανέβει στη 2η θέση της βαθμολογίας μαζί με τις 2 ομάδες του Μιλάνου, την Ίντερ και τη Μίλαν. Ποντάρω στο «διπλό» της.

Η Γιουβέντους δίνει το ντέρμπι με την Τορίνο και είναι φαβορί για τη νίκη. Δείχνει να έχει βρει τη φόρμα της και δύσκολα θα «σκοντάψει». Πιστεύει ότι μπορεί να προλάβει να βγει στην Ευρώπη. Έχει και ελλείψεις η Τορίνο. Στο 1,71 είναι ο “άσος” στο Πάμε Στοίχημα.

Στη Γαλλία η Λυών ρίχνει βάρος στο Κύπελλο, αφού είναι αμφίβολο αν θα βγει στην Ευρώπη από το πρωτάθλημα. Την πάτησε πέρσι κι έμεινε εκτός Κυπέλλων Ευρώπης. Θεωρητικά έχει εύκολο έργο στο εντός έδρας παιχνίδι της με την Γκρενόμπλ. Μπορεί να ξεφύγει το σκορ και γι’ αυτό επέλεξα το Over.

Στο Κύπελλο Αγγλίας δυνατό φαβορί είναι η Λέστερ στο παιχνίδι με την Μπλάκμπερν. Χαμηλά είναι ο «άσος» της, προτιμότερο είναι το Goal/Goal. Μπορεί να σκοράρει και η Μπλάκμπερν στο Λέστερ.

Διαβάστε περισσότερα