Η στήλη, φίλοι και φίλες αναγνώστες, είναι υποχρεωμένη να υποκλιθεί και να δώσει συγχαρητήρια στον νέο Υπ. Υγείας κύριο Άδωνι Γεωργιάδη, για την ευαισθησία που τον χαρακτηρίζει, ειδικά όσον αφορά την υγεία των μικρών παιδιών που θα μπορούσαν να παραπλανηθούν από ύποπτα και βλαβερά προϊόντα!

Ο ευαίσθητος Αδωνις, στον οποίο η στήλη λέει «Μπράβο» και πάλι «Μπράβο», η δεύτερη δουλειά που έκανε μόλις ανέλαβε υπουργός Υγείας, ήταν η απαγόρευση της κυκλοφορίας σε περίπτερα, ψιλικατζίδικα και μικρά super market, για τα ζελεδάκια κάνναβης που κρίνονται πιθανόν ως επικίνδυνα για την νεολαία!

Τίποτα με κάνναβη δεν θα κυκλοφορήσει πια σε αυτό τον τόπο, παρά μόνο τα νόμιμα φαρμακευτικά προϊόντα, που όχι μόνο κάνουν καλό στην υγεία, αλλά έχουν από πίσω τους τεράστιες βιομηχανικές επενδύσεις στην χώρα, όπως ενδεικτικά αναφέρεται το εργοστάσιο της Κορίνθου, όπου οι αξιότιμοι, καλοί και υγιείς επενδυτές, για τους οποίους δεν έχει κανείς να προσάψει τίποτα και ο βίος τους είναι κρυστάλλινος (με εξαίρεση κάτι μπλεξίματα …συνήθη, που συμβαίνουν σε πολλά …καλά παιδιά της πιάτσας), δίνουν δουλειά στην κοινωνία της Κορινθίας!

Η πρώτη δουλειά βεβαίως που έκανε ο ευαισθητοποιημένος στα ζητήματα αυτά Άδωνις Γεωργιάδης, που εμπράκτως ως Υπ. Ανάπτυξης είχε στηρίξει την προσέλκυση επενδύσεων από το Ισραήλ και αλλού, τόσο όσον αφορά την νόμιμη κάνναβη όσο και άλλες δραστηριότητες επικερδείς για τη χώρα, όπως η «Χρυσή βίζα» για παράδειγμα (που δυστυχώς για κάποιους η δουλειά στην Κρήτη δεν πήγε όπως περίμεναν), ήταν να δώσει τιμή για την φαρμακευτική κάνναβη!

Η οποία προηγουμένως – κατόπιν αφόρητων πιέσεων στον προηγούμενο υπουργό- είχε ενταχθεί στην συνταγογράφηση!

Τώρα, τι τιμή έδωσε ο αρμόδιος Υπ. Υγείας στην φαρμακευτική κάνναβη, θα σας γελάσω!

Αν ήταν ψιλή ή χαμηλή! Αν το προϊόν, ως μονοπωλιακό, θα είναι ακριβό ή φθηνό!

Το αφήνω στη σκέψη σας, στη φαντασία σας και στο ένστικτο σας φίλες και φίλοι αναγνώστες, το οποίο είναι αλάνθαστο …

Διαβάστε ακόμη: