Στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη βρέθηκε καλεσμένος το πρωί του Σαββάτου ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και μεταξύ άλλων αποκάλυψε  ότι γνωστή παρουσιάστρια του ζήτησε ένα εξωφρενικό ποσό προκειμένου να παίξει μουσική στον γάμο του.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως παρουσιάστρια που δεν μιλούσε και με τα καλύτερα λόγια για τον ίδιο, του ζήτησε 12.000 ευρώ για να παίξει μουσική στο γάμο του για 45 λεπτά.

«Είναι αλήθεια αυτό που είπα για την παρουσιάστρια. Χαρακτηριζόμαστε από κάποιες εκπομπές και κάποιους πανελίστες ως δήθεν ζευγάρι. Με ενόχλησε ότι υπάρχουν δήθεν συμπεριφορές από ανθρώπους που μας λένε δήθεν. Κι έδωσα ένα παράδειγμα και είπα για την πρόταση στην παρουσιάστρια.  Δεν έκανα την πρόταση στην ίδια, αλλά σε έναν από τους ανθρώπους που τη μανατζάρουν. Ζήτησε 12.000 ευρώ για να έρθει να παίξει μουσική για 45 λεπτά», είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

«Έχουμε κλείσει τρεις τραγουδιστές για το γάμο μας, αλλά δεν μπορώ να πω πολλά», είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και αποφάσισε να κάνει κουίζ: «Η μία… το όνομά της συνδέεται με ένα χρώμα, ενώ ο άλλος είναι Κύπριος».

Όπως φαίνεται από τα συμφραζόμενα και τις αντιδράσεις του ζευγαριού, οι δύο τραγουδιστές είναι η Έλλη Κοκκίνου και ο Λούκας Γιώρκας.