Ο Λάκης Γαβαλάς δηλώνει φαν του ζευγαριού του Μαυρίκιος Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση. Συγκεκριμένα σε σε νυχτερινή του έξοδο τόνισε ότι έχει κόψει τα γλυκά γιατί γλυκαίνεται από τα φιλιά.

«Έχω κόψει τα γλυκά γιατί η σχέση μου με φιλάει πολύ πιο έντονα από πριν και γλυκαίνομαι με αυτά. Έχω πάθει Μαυρικίαση, θέλω κι εγώ φιλιά και αγάπες», είπε ο γνωστός σχεδιαστής.

«Δεν θέλω γάμο στα 70 μου. Να πεθάνω και να μου φάει την περιουσία;», τόνισε επίσης.

https://www.youtube.com/watch?v=urx5zjhXL7o&ab_channel=GreekTv

Ποιος είναι ο Μαυρίκιος Μαυρικίου

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου δηλώνει ηθοποιός, μουσικός, θεατρικός παραγωγός και συγγραφέας. Γεννήθηκε στη Λεμεσό της Κύπρου, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ξεκίνησε τις μουσικές του σπουδές στην ηλικία των 5 ετών, με μαθήματα πιάνου και τραγουδιού σε ωδεία.

Συνέχισε τις σπουδές του στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ παράλληλα πήρε τα πτυχία του με άριστα στο πιάνο, στο ακορντεόν, στα ανώτερα θεωρητικά, στην ενορχήστρωση, στη σύνθεση και το κλασικό και σύγχρονο τραγούδι στο Ελληνικό Ωδείο Αθηνών και το Royal Schools of Music.

Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια θεάτρου, μιούζικαλ, κίνησης και σκηνικής παρουσίας, ενώ το 2013 κυκλοφόρησε την πρώτη δισκογραφική του δουλειά. Μάλιστα έχει συνεργαστεί με σπουδαίους καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων βρίσκονται σπουδαία ονόματα όπως Μίμης Πλέσσας, Γιώργος Χατζηνάσιος, Κώστας Χατζής, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Χρήστος Δάντης, Μελίνα Ασλανίδου, Μελίνα Κανά, Γιώτα Νέγκα, Μίλτος Πασχαλίδης, Ελένη Δήμου, Ευρυδίκη, Ηρώ, Πάνος Μουζουράκης, Ανδριάνα Μπάμπαλη και άλλοι.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο ίδιος στο Down Town, όταν τον ρώτησαν πως θα χαρακτήριζε τον εαυτό του, τραγουδιστή, συνθέτη ή θεατρικό παραγωγό είχε πει: «Είμαι ένας άνθρωπος που έχει κάνει πάρα πολλά πράγματα σε πολύ λίγο χρόνο. Όταν με ρωτάνε πόσων χρονών είμαι και λέω 29, κανείς δεν το πιστεύει με το βιογραφικό που έχω. Μου λένε ότι δεν βγαίνουν τα νούμερα. «Πότε πρόλαβες και έκανες σπουδές μουσικολογίας, υποκριτικής, έκανες ενορχηστρώσεις, έδωσες συναυλίες και ανέβασες τόσες παραγωγές; Συν πάρα πολλά master class στο εξωτερικό». Ε, τα πρόλαβα γιατί έχω πολύ ανήσυχο μυαλό, που δεν μπορεί να περιοριστεί σε ένα μόνο αντικείμενο».