Στο χθεσινό επεισόδιο του «MasterChef» οι τρεις διαγωνιζόμενοι, η Χριστίνα, ο Αλέξανδρος και ο Σταμάτης κλήθηκαν να αντιγράψουν το πιάτο του guest chef Βαγγέλη Βέη.

Mε βαθμολογία 27/40 ο Αλέξανδρος ανέβηκε πρώτος στον εξώστη, αφού το πιάτο του Σταμάτη συγκέντρωσε 25 βαθμούς. Η Χριστίνα που πήρε 7/10 από τον Σωτήρη Κοντιζά, 8/10 από τον Πάνο Ιωαννίδη, 8/10 από τον Βαγγέλη Βέη και 7/10 από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο ακολούθησε. Με 30/40 η Χριστίνα παρέμεινε στον διαγωνισμό, με τον Σταμάτη να είναι τελικά ο παίκτης που αποχωρεί.

Η αποχώρηση προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις στο Twitter όπου αρκετοί από τους τηλεθεατές του μαγειρικού διαγωνισμού μοιράστηκαν την άποψή τους για τον διαγωνιζόμενο.

Δείτε το βίντεο

Οι φίλοι του παίκτη στον εξώστη δεν μπόρεσαν να κρύψουν τη συγκίνησή τους.

Ο παίκτης δακρυσμένος είπε: «Ωραία εμπειρία. Το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ σεφ. Σίγουρα θα μου λείψουν πάρα πολλά… Θα μου λείψουν όλοι, κρατάω μόνο τα καλά. Πέρασα πολύ όμορφα και που γνώρισα όλα τα παιδιά. Τι να πω τώρα; Χάρηκα που σας γνώρισα, τιμή μου. Πραγματοποιήθηκε ένα όνειρο που ήταν να μπω στο παιχνίδι».

«Νιώθεις ότι είναι νωρίς;» τον ρώτησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος κι εκείνος απάντησε: «Για εμένα είναι σεφ, ήθελα ένα στόχο να φτάσω στη δεκάδα. Δεν θα σταματήσω αυτό που κάνω».

Ωστόσο, οι τηλεθεατές δεν φάνηκαν τόσο συγκινημένοι.

Δείτε μερικές από τις αντιδράσεις

Διαβάστε ακόμη: